Γυμνές στο θάνατο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γυμνές στο θάνατο

J. D. Robb

Σε μια εποχή που η τεχνολογία κυβερνά τον κόσμο, μια ντετέκτιβ του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης ανακαλύπτει πως την καρδιά των ανθρώπων κυβερνά, όπως πάντα, το πάθος.
Η υπαστυνόμος Ιβ Ντάλας καταδιώκει έναν αδίστακτο κατά συρροήν δολοφόνο. Υπηρετεί δέκα χρόνια στο Σώμα, αρκετά για να έχει δει τα πάντα και να ξέρει ότι για να επιβιώσει ένας τρόπος μόνο υπάρχει: η απόλυτη εμπιστοσύνη στο ένστικτό της.

Κι όμως, αυτόν ακριβώς τον κανόνα επιλέγει να αγνοήσει όταν αποφασίζει να συνδεθεί με τον Ρόαρκ, τον Ιρλανδό δισεκατομμυριούχο που είναι και ο βασικός ύποπτος στην έρευνά της. Η Ιβ είναι πολύ έμπειρη και έξυπνη για να παρασυρθεί σε τόσο επικίνδυνα μονοπάτια, όμως το πάθος έχει τους δικούς του κανόνες...

Βίκυ Μυλωνοπούλου (Μεταφραστής)


J. D. Robb

J. D. Robb (Συγγραφέας)

Η Νόρα Ρόμπερτς είναι, σύμφωνα με τους New York Times, κορυφαία σε πωλήσεις συγγραφέας περισσότερων από 150 μυθιστορημάτων. Έχει εκδώσει επίσης με το ψευδώνυμο J.D. Robb σειρά μυθιστορημάτων που εκτυλίσσονται στο κοντινό μέλλον. Τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει σε πάνω από 280 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Η Νόρα Ρόμπερτς είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές στο κοινό συγγραφείς της εποχής μας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
398
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.568 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση