Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κάντε το σωστό!
(Πώς να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με επιτυχία)
Συγγραφείς:   Larry Bossidy, Ram Charan,


Κάντε το σωστό!
Ο Bossidy και ο Charan σάς δείχνουν πώς να κατανοήσετε το πιο θεμελιώδες στοιχείο μιας οποιασδήποτε επιχείρησης: αν είναι ρεαλιστικό να βγάλετε τα λεφτά που ελπίζετε, στο παιχνίδι στο οποίο συμμετέχετε. Παρουσιάζοντας το επιχειρηματικό μοντέλο τους -μία καινοτομία στο μάνατζμεντ γι΄ αυτή τη δεκαετία- σας καθοδηγούν στην ανάπτυξη μίας δυναμικής διαδικασίας που βασίζεται στην πραγματικότητα, ώστε να αντιμετωπίζετε τις ειδικές πλευρές της επιχείρησής σας με έναν ολιστικό τρόπο. Σας δείχνουν πώς να συνδέετε τους οικονομικούς στόχους που πρέπει να πετύχετε, τις εξωτερικές πραγματικότητες που αντιμετωπίζετε και τις εσωτερικές σας δραστηριότητες, όπως διαμόρφωση στρατηγικής, επιχειρησιακές τακτικές και επιλογή και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.

Με βάση αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο, θα αποκτήσετε εικόνα της πραγματικότητας και θα είστε σε θέση να απαντήσετε στις ακόλουθες ερωτήσεις: Αλλάζει ο τρόπος απόκτησης χρημάτων στην επιχείρησή μου και στη βιομηχανία γενικά; Ποιος κερδίζει στον τομέα της βιομηχανίας μου, ποιος χάνει και γιατί; Ποιος είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο οι νικητές κερδίζουν χρήματα; Εάν η επιχείρησή μου ανήκει στους νικητές, τι θα πρέπει να κάνω για να παραμείνω στην κορυφή; Αντιθέτως, εάν χρειάζεται να αλλάξω τους όρους του παιχνιδιού μου, τι είναι αυτό που θα πρέπει να κάνω συγκεκριμένα; Η επιχείρησή μου ανήκει σε μία αναπτυσσόμενη βιομηχανία ή όχι; Εάν όχι και εάν θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι, πώς μπορώ να αλλάξω ή να παίξω καλύτερα από τους ανταγωνιστές μου; Κινείται η επιχείρησή μου αρκετά γρήγορα, ώστε να διαπιστώσει έγκαιρα και να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες ανάπτυξης που απορρέουν από αυτές τις αλλαγές;

Διαβάζοντας το βιβλίο, θα δείτε πώς ο Robert Nardelli της Home Depot, ο Jim McNerney της 3M, ο Dick Harrington της Thomson Corporation, ο Michael Wisbrun της KLM, ο Joseph Tucci της EMC και ο John Chambers της Cisco αντιμετώπισαν την πραγματικότητα. Είτε επρόκειτο για μια κρίση, είτε για μια ευκαιρία, όλοι έκαναν τις σωστές αλλαγές συνδυάζοντας το επιχειρηματικό δαιμόνιο (την τέχνη του να καταλαβαίνει κανείς τις βασικές τάσεις μιας επιχείρησης) και τη σκέψη με βάση το επιχειρηματικό μοντέλο. Αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα, θα έχετε κτίσει και εσείς μία πλατφόρμα για αποδοτικότητα, ανάπτυξη και ευημερία σε συγχρονισμό με ότι συμβαίνει στον κόσμο.

24χ14 εκ., 300 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 158 (Συμβουλευτική)
Άλλα πρόσωπα: Γιάννα Ανδριτσάκη (Επιμελητής) , Έφη Μπόνη (Επιμελητής) , Ρούλα Καϊάφα (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-351-722-1
ISBN (10ψήφιο): 960-351-722-4
Βάρος: 0.496 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
19.87
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.88
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Larry Bossidy είναι πρόεδρος και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Honeywell International, μιας βιομηχανικής εταιρείας ποικίλων τεχνολογιών, επικεφαλής των 100 καλύτερων εταιρειών της λίστας του περιοδικού Fortune. Υπήρξε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AlliedSignal, διευθύνων σύμβουλος της General Electric Credit (GE Capital Corporation τώρα), εκτελεστικός αντιπρόεδρος και πρόεδρος της GE Services Material Sector και αντιπρόεδρος της GE.

O Ram Charan είναι ένας περιζήτητος σύμβουλος για διευθύνοντες συμβούλους και υψηλόβαθμα στελέχη ενός φάσματος εταιρειών, από νεοσύστατες μέχρι εταιρείες μεταξύ των καλύτερων 500 του περιοδικού Fortune, περιλαμβανομένων των GE, Ford, DuPont, EDS και Colgate-Palmolive. Είναι συγγραφέας του "What the CEO Wants You to Know" και του "Boards That Work" και ένας από τους συγγραφείς του "Every Business Is a Growth Business". O Δρ. Charan έχει διδάξει στο Βusiness School και στο Kellog School του Northwestern University.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.