Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τεστ δεξιοτήτων
(650 ερωτήματα και 20 κατηγορίες γενικών γνώσεων - δεξιοτήτων - επικαιρότητας)
Συγγραφέας:   Χρήστος Αναγνώστου


Τεστ δεξιοτήτων
Στόχος του "Τεστ δεξιοτήτων" είναι να αξιολογήσει τις γενικές γνώσεις του υποψηφίου σε βασικό επίπεδο, σε αρκετούς και διαφορετικούς τομείς του επιστητού, την αντιληπτική του δυνατότητα, την ικανότητα κρίσης, κατανόησης δεδομένων και εξαγωγής λογικών συμπερασμάτων, αλλά και την γενικότερη κουλτούρα και επαφή του με την καθημερινότητα. Φιλοδοξία του βιβλίου είναι να προσφέρει έναν χρήσιμο οδηγό για την δύσκολη αυτή διαδικασία της εξέτασης δεξιοτήτων. Προσπάθεια του είναι να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές της γνώσης και να προσφέρει ερωταπαντήσεις αποκαλυπτικές του τρόπου σκέψης και λειτουργίας του όλου διαγωνισμού. Κρίθηκε σκόπιμο γι΄ αυτό η ύλη να χωριστεί σε διάφορους τομείς, ώστε να καλύπτει στο μέτρο του δυνατού το σύνολο της γνώσης, γι΄ αυτό και επιλέχθηκαν ερωτήσεις από όλο το φάσμα του επιστητού. Οι δεξιότητες, η εφαρμογή γενικώς των γνώσεων του υποψηφίου, εξετάζονται σε ξεχωριστό κεφάλαιο και σε ποικίλους πιθανούς συνδυασμούς, με στόχο την όσο το δυνατόν πιο πλήρη κάλυψη των πιθανών ερωτημάτων. Εκτός αυτών, δίνονται και ερωταπαντήσεις σχετικές με γενικότερα ζητήματα.

20χ14 εκ., 254 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 370.07 (Παιδικές δραστηριότητες (Στοιχειώδης εκπαίδευση)), 372.19 (Εκπαιδευτικές δεξιότητες)
Άλλα πρόσωπα: Ιωάννης Καραδέδος (Επιμελητής) , Γεώργιος Γαϊτάνος (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-89358-5-3
ISBN (10ψήφιο): 960-89358-5-7
Βάρος: 0.309 κιλά
Εκδότης: Μέθεξις
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
8.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

7.12
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Χρήστος Αναγνώστου γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 7ο Λύκειο Καλαμαριάς και εισήχθη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Τμήμα φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2004 αποφοίτησε από το τμήμα Φιλολολογίας του Α.Π.Θ. με ειδίκευση στην κλασική φιλολογία. Από τότε εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης, έχοντας παράλληλα συγγραφική δραστηριότητα και αρθρογραφώντας στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Ιδιαίτερo ενδιαφέρον δείχνει για την αρχαία ελληνική ιστορία, κυρίως για τις διπλωματικές και πολιτικές εξελίξεις των 5ου και 4ου π.Χ. αιώνα, όπως και στις σημαντικές προσωπικότητες που στιγμάτισαν τις περιόδους αυτές, καθώς και για τη ρωμαϊκή ιστορία, ιδιαίτερα την περίοδο της δημοκρατίας (res publica). Η σειρά "Οι Πόλεμοι του Καίσαρα" είναι το πρώτο του μεταφραστικό έργο που δημοσιεύεται και απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.