Πρακτικό εγχειρίδιο μικροσκοπικής αιματολογίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πρακτικό εγχειρίδιο μικροσκοπικής αιματολογίας

Fritz Heckner

Mathias Freund

35.50€ -4% 34.08€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789603944669

  • Κατηγορίες:

    Ιατρική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2007

  • Εκδότης

    Παρισιάνου Α.Ε.

Τα σύγχρονα μηχανήματα ανάλυσης δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη μικροσκοπική εκτίμηση παθολογικών κυτταρικών ευρημάτων στην αιματολογία. Όποιος θέλει να αναγνωρίσει με ακρίβεια στο μικροσκόπιο κύτταρα του αίματος και του μυελού των οστών χρειάζεται εξασκημένο μάτι και πολλή εμπειρία. Με το εξαιρετικό εγχειρίδιο τους οι συγγραφείς κατορθώνουν να εξασφαλίσουν μία πρακτική επισκόπηση του πολύπλοκου κόσμου της μορφολογικής αιματολογίας, για τους φοιτητές της ιατρικής και για τους γιατρούς.

Περίπου 400 μικροσκοπικές εικόνες παρουσιάζουν με εξαιρετικό τρόπο φυσιολογικά κυτταρολογικά ευρήματα και παθολογικές αλλοιώσεις των αιμοποιητικών κυτταρικών συστημάτων. Οι κυτταροχημικές χρωστικές μέθοδοι και οι ανοσοκυτταρολογικές τεχνικές συμπληρώνουν τη μορφολογική διαγνωστική.

Ένα εγχειρίδιο απαραίτητο για τις σπουδές και το ιατρείο.


Γεράσιμος Πάγκαλης (Επιμέλεια)


Ιωάννης Μεταξάς (Μεταφραστής)


Fritz Heckner

Fritz Heckner (Συγγραφέας)

Ο Fritz Heckner σπούδασε και ειδικεύτηκε στην παθολογία στο Gottingen το 1952. Διευθυντής του παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου Einbeck στο Gottingen. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό επιστημονικών εργασιών. Βασικό αντικείμενο ερευνάς του είναι η κλινική αιματολογία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Mathias Freund

Mathias Freund (Συγγραφέας)

O Dr. Mathias Freund σπούδασε στο Tobingen και ειδικεύτηκε στην παθολογία και στην αιματολογία. Έχει μακροχρόνια δραστηριότητα στην Ιατρική Σχολή του Hannover. Από το 1994 είναι διευθυντής του αιματολογικού-ογκολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου του Rostock. Βασικό αντικείμενο ερευνάς του είναι οι οξείες και χρόνιες λευχαιμίες. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό επιστημονικών εργασιών πάνω σε αυτό το θέμα. Έχει λάβει μέρος στην οργανωτική επιτροπή εθνικών και διεθνών συνεδρίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
132
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.382 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση