Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πρακτικό εγχειρίδιο μικροσκοπικής αιματολογίας
Συγγραφείς:   Fritz Heckner, Mathias Freund,


Πρακτικό εγχειρίδιο μικροσκοπικής αιματολογίας
Τα σύγχρονα μηχανήματα ανάλυσης δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη μικροσκοπική εκτίμηση παθολογικών κυτταρικών ευρημάτων στην αιματολογία. Όποιος θέλει να αναγνωρίσει με ακρίβεια στο μικροσκόπιο κύτταρα του αίματος και του μυελού των οστών χρειάζεται εξασκημένο μάτι και πολλή εμπειρία. Με το εξαιρετικό εγχειρίδιο τους οι συγγραφείς κατορθώνουν να εξασφαλίσουν μία πρακτική επισκόπηση του πολύπλοκου κόσμου της μορφολογικής αιματολογίας, για τους φοιτητές της ιατρικής και για τους γιατρούς.

Περίπου 400 μικροσκοπικές εικόνες παρουσιάζουν με εξαιρετικό τρόπο φυσιολογικά κυτταρολογικά ευρήματα και παθολογικές αλλοιώσεις των αιμοποιητικών κυτταρικών συστημάτων. Οι κυτταροχημικές χρωστικές μέθοδοι και οι ανοσοκυτταρολογικές τεχνικές συμπληρώνουν τη μορφολογική διαγνωστική.

Ένα εγχειρίδιο απαραίτητο για τις σπουδές και το ιατρείο.


Σημείωση: Πρόλογος: Γεράσιμος Πάγκαλης, καθηγητής αιματολογίας ιατρικής σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

23χ15 εκ., 132 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.15 (Αιματολογία)
Άλλα πρόσωπα: Γεράσιμος Πάγκαλης (Επιμελητής) , Ιωάννης Μεταξάς (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-394-466-9
ISBN (10ψήφιο): 960-394-466-1
Βάρος: 0.382 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
35.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

31.95
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Freund, Mathias
O Dr. Mathias Freund σπούδασε στο Tobingen και ειδικεύτηκε στην παθολογία και στην αιματολογία. Έχει μακροχρόνια δραστηριότητα στην Ιατρική Σχολή του Hannover. Από το 1994 είναι διευθυντής του αιματολογικού-ογκολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου του Rostock. Βασικό αντικείμενο ερευνάς του είναι οι οξείες και χρόνιες λευχαιμίες. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό επιστημονικών εργασιών πάνω σε αυτό το θέμα. Έχει λάβει μέρος στην οργανωτική επιτροπή εθνικών και διεθνών συνεδρίων.

Heckner, Fritz
Ο Fritz Heckner σπούδασε και ειδικεύτηκε στην παθολογία στο Gottingen το 1952. Διευθυντής του παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου Einbeck στο Gottingen. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό επιστημονικών εργασιών. Βασικό αντικείμενο ερευνάς του είναι η κλινική αιματολογία.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.