Ψυχοσωματική ετοιμασία για τη μητρότητα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ψυχοσωματική ετοιμασία για τη μητρότητα

Μάρθα Μωραΐτου

35.00€ -4% 33.60€

Η συγγραφή αυτού του εγχειριδίου μου έδωσε την δυνατότητα να οργανώσω, να εκθέσω και να αναπτύξω την υπάρχουσα γνώση για την προετοιμασία των γυναικών και των ζευγαριών στους γονεϊκούς τους ρόλους, τον μητρικό και τον πατρικό.

Εξέθεσα όλες τις μεθόδους προετοιμασίας που υπάρχουν για να μπορεί ο ενδιαφερόμενος επιστήμονας, να κατανοήσει και να επιλέξει τη μέθοδο ή στοιχεία των μεθόδων που του ταιριάζουν και μπορεί να εφαρμόσει στους πελάτες του.

Τα θέματα που αφορούν στον ψυχισμό της γυναίκας και του συντρόφου της μπορούν να βοηθήσουν τον σύμβουλο ετοιμασίας για να μπορέσει να τους στηρίξει και να τους καθοδηγήσει σε τρόπους ανάπτυξης της επικοινωνίας τους με το παιδί που περιμένουν. Όλα όσα καταγράφονται στα κεφάλαια του τοκετού και των διαφόρων ασκήσεων και συμπληρωματικών θεραπειών μπορούν να βρουν εφαρμογή στο περιεχόμενο του προγράμματος προετοιμασίας. [...]

(από τον επίλογο της συγγραφέως)

Μάρθα Μωραΐτου

Μάρθα Μωραΐτου (Συγγραφέας)

Η Μάρθα Μωραΐτου σπούδασε στο Τμήμα Μαιευτικής, στο Τμήμα Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, στην Παιδαγωγική Τεχνική Σχολή της Σχολής Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής Τεχνικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης και έκανε το διδακτορικό της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Προσωπικού και προϊσταμένη του Τμήματος Μαιευτικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Τα ερευνητικά και συγγραφικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στη μελέτη των συνθηκών μετάβασης στη μητρότητα. Έχει συγγράψει τη μονογραφία "Γένεσις" (1996) εκδόσεις Πράσινο Φύλλο και εκπαιδευτικά βοηθήματα για φοιτητές της Μαιευτικής, "Αρχές νοσηλευτικής διοίκησης" (1994), "Μαιευτική δεοντολογία" (1998), "Διαιτητική - Εφαρμογές στη μαιευτική" (1999) και "Μαιευτική - νοσηλευτική διοίκηση" (2000). Έχει αρθρογραφήσει στον περιοδικό και ημερήσιο Τύπο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
217
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.555 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση