Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στη γεωργική παραγωγή
Συγγραφέας:   Ray V. Herren


Εισαγωγή στη γεωργική παραγωγή
Το βιβλίο "Εισαγωγή στη γεωργική παραγωγή" αποσκοπείται να είναι το πρώτο εγχειρίδιο που εισάγει τους ενδιαφερόμενους μαθητές - σπουδαστές στον δυναμικό κόσμο των γεωργικών επιστημών. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι περισσότεροι πολίτες έχουν μια εσφαλμένη ιδέα για τη γεωργία. Πολλοί φαντάζονται ότι γεωργία είναι η καλλιέργεια ενός αγροκτήματος. Και ενώ αυτό είναι, πράγματι, το βασικό συστατικό της έννοιας "γεωργία", το αντικείμενο (πεδίο) της είναι πολύ ευρύτερο. Αυτή η τεράστια επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη ανθρώπους και ευθύνεται για μεγάλο μέρος του εθνικού εισοδήματος (πλούτου). Αυτό το εγχειρίδιο δίνει στους σπουδαστές μια γενική άποψη των διαφόρων θεμάτων που σχετίζονται με τη γεωργία. Φυσικά, δεν καλύπτονται όλα τα σχετικά με τη γεωργία, θέματα. Για να καταγραφούν όλες οι φάσεις αυτής της επιχείρησης θα χρειάζονταν πολλοί τόμοι και θα ήταν πέρα από τα όρια διδασκαλίας σε μία τάξη. Έτσι, αυτό το βιβλίο περιορίζεται στο να παρουσιάσει τις κυριότερες περιοχές της γεωργίας: αυτές που έχουν κάνει αυτή την επιχείρηση μεγάλη.

Όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη γεωργία βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Οι αρχές της βιολογίας έχουν ερευνηθεί, (μελετηθεί λεπτομερειακά) και χρησιμοποιηθεί για να επιτευχθεί η σημερινή πρόοδος στην παραγωγή τροφίμων και κλωστικών ινών. Αυτή η πρόοδος έχει κάνει τη ζωή καλύτερη για όλους τους ανθρώπους. Καμία εκπαίδευση δεν θα ήταν πλήρης, αν εν γινόταν κατανοητός ο ρόλος της γεωργίας στη ζωή μας.

Αυτό το βιβλίο γράφηκε με την ελπίδα να συνεχίσουν οι μαθητές τις σπουδές τους σε κάποια από τις γεωργικές επιστήμες.

24χ17 εκ., 369 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 630 (Γεωργία), 630.07 (Γεωργία - Σπουδή και διδασκαλία)
Άλλα πρόσωπα: Διονύσης Βελέτζας (Μεταφραστής) , Διονύσης Βελέτζας (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-411-572-3
ISBN (10ψήφιο): 960-411-572-3
Βάρος: 0.729 κιλά
Εκδότης: Ίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
28.53
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.