Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL Advanced
(Βάσεις δεδομένων ελληνική Access 2003)
Συγγραφέας:   Χρήστος Γουλτίδης


Offer
Διαβάζοντας τον οδηγό αυτό εξασφαλίζετε την επιτυχία σας στις εξετάσεις του διπλώματος ECDL Advanced: Βάσεις δεδομένων με χρήση της Access 2003, του πανίσχυρου προγράμματος δημιουργίας και επεξεργασίας βάσεων δεδομένων του Microsoft Office.

Αυτός ο πλήρης οδηγός εκμάθησης είναι βασισμένος στο πρόγραμμα σπουδών του ECDL Advanced. Η αναλυτική περιγραφή των θεμάτων καθώς και οι ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης στο τέλος κάθε κεφαλαίου σάς εξοπλίζουν με τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να είστε σε θέση να παράγετε υψηλού επιπέδου αποτελέσματα στην υλοποίηση σχεσιακών βάσεων δεδομένων.

Στο βιβλίο περιγράφονται θέματα όπως ο σχεδιασμός βάσεων δεδομένων, η δημιουργία πινάκων, φορμών και ερωτημάτων. Επίσης, διαβάζοντας το βιβλίο θα μάθετε να χειρίζεστε εργαλεία όπως μακροεντολές, υπερσυνδέσμους και άλλα.

Το βιβλίο και το CD-ROM παρέχουν:

- Πλήρη κάλυψη της εξεταστέας ύλης του ECDL Advanced
- Πληθώρα ερωτήσεων επανάληψης με τις απαντήσεις τους
- Αυτοματοποιημένο σύστημα εξετάσεων για το ECDL Advanced
- Αρχεία παραδειγμάτων και εξάσκησης
- Πλούσια εικονογράφηση

24χ17 εκ., 318 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004.07 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Σπουδή και διδασκαλία), 005.307 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-461-076-1
ISBN (10ψήφιο): 960-461-076-7
Βάρος: 0.603 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
18.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.88
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως τεχνικός σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τοπικά δίκτυα στις εταιρείες Ericsson και Nokia της Στοκχόλμης από το 1983 έως το 1989. Από το 1989 έως σήμερα, ασχολείται ως εκπαιδευτής τεχνικών και χρηστών Η/Υ. Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 14.000 ώρες διδασκαλίας στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα της Σουηδίας. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Επίσης, είναι εξωτερικός σύμβουλος/συνεργάτης της ECDL Ελλάς, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να διδάσκει σε σεμινάρια στο εξωτερικό.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.