Μαμά, κόψε το κήρυγμα (κι εσύ, μπαμπά, επίσης)
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαμά, κόψε το κήρυγμα (κι εσύ, μπαμπά, επίσης)

Η οικογένεια, η αγάπη, η ανατροφή των παιδιών μας, η καθημερινόητα, το σχολείο

Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου

19.27€ -27% 14.07€

Η παιδαγωγική που προτείνει η συγγραφέας συνδυάζει την επιστημονική γνώση με την πρακτική εφαρμογή της. Με απλό και κατανοητό τρόπο λύνει πολλές απορίες και προσφέρει υποστήριξη, ενθάρρυνση και λύσεις στους γονείς. Αποδεικνύει με επιχειρήματα πόσο εύκολα είναι μερικές φορές αυτά που μας φαίνονταν ακατόρθωτα.
Τα εκατοντάδες αληθινά παραδείγματα που παραθέτει είναι από μόνα τους εμπειρία ζωής με αποτέλεσμα οι σκεπτόμενοι γονείς να ανακαλύπτουν σ` αυτά τους δικούς τους προβληματισμούς. Οι ξεκάθαρες έννοιες και η ζωντανή γλώσσα που χρησιμοποιεί, το κάνουν ένα ανάγνωσμα γλαφυρό και γοητευτικό. Ένα βιβλίο καινοτόμο που αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό που προσεγγίζει με ακρίβεια και αγάπη την ελληνική οικογένεια.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Νίκος Γ. Καλέντης (Υπεύθυνος Σειράς)


Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου

Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου (Συγγραφέας)

Η Κική Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου γεννήθηκε το 1947 στην Τεγέα Αρκαδίας. Σπούδασε δασκάλα και άρχισε να διδάσκει από νεαρή ηλικία ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τη συμβουλευτική γονέων. Από το 1967 εγκαταστάθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάστηκε ως δασκάλα και κατόπιν ως διευθύντρια στο δημοτικό σχολείο του Λυκείου "Ο Κοραής". Έχει γράψει διδακτικά βιβλία για παιδιά του δημοτικού. Έχει δύο παιδιά και μια εγγονή.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Β. Ορφανός (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1 από 2
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
433
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.646 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Πολύ καλό!Με απλά λόγια εξηγεί την πραγματικότητα…

★ ★ ★ ★

Πολύ καλό!Με απλά λόγια εξηγεί την πραγματικότητα και μέσα από πραγματικές εμπειρίες ανθρώπων φαίνεται η σημαντικότητα της παιδικής ηλικίας αλλά και η ευθύνη ανατροφής ενός παιδιού.

marian
(Αναρτήθηκε στις 29/06/2015)