Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πώς να συντάξετε μια επιστημονική εργασία
(Οδηγός ερευνητικής μεθοδολογίας)
Συγγραφέας:   Judith Bell


Offer
Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να σας προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία, να σας βοηθήσει να αποφύγετε κάποιες παγίδες και κάποιες χρονοβόρες ή λανθασμένες μεθόδους, να αποκτήσετε σωστές ερευνητικές συνήθειες και να σας οδηγήσει από το στάδιο της επιλογής θέματος ως τη σύνταξη μιας ορθά σχεδιασμένης, σωστής μεθοδολογικά και καλογραμμένης πτυχιακής εργασίας ή διατριβής.

Το βιβλίο, το οποίο είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα, περιλαμβάνει:
- Κεφάλαια για τη δεοντολογία και την αρτιότητα της έρευνας, για τη μελέτη, τη διαμόρφωση βιβλιογραφικών αναφορών και τη διαχείριση των πληροφοριών, καθώς και για την αναζήτηση βιβλιογραφίας.
- Αναλύσεις επιπρόσθετων τεχνικών, όπως της θεμελιωμένης θεωρίας και της δημιουργίας βιβλιογραφικών αναφορών σε ηλεκτρονική μορφή.
- Μία πλήρως ενημερωμένη ανάλυση του αρχειακού υλικού.
- Παραδείγματα από πολλούς επιστημονικούς κλάδους.

Αυτός ο οδηγός σωστής πρακτικής απευθύνεται σε αρχάριους ερευνητές οποιουδήποτε επιστημονικού κλάδου, που αναλαμβάνουν τη διεξαγωγή προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών μελετών, καθώς και σε επαγγελματίες τομέων όπως οι κοινωνικές επιστήμες, η εκπαίδευση και τα επαγγέλματα υγείας.

21χ14 εκ., 338 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 001.42 (Έρευνα - Μεθοδολογία), 507 (Επιστήμη - Μεθοδολογία)
Άλλα πρόσωπα: Ελεάννα Πανάγου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-455-130-9
ISBN (10ψήφιο): 960-455-130-2
Βάρος: 0.409 κιλά
Εκδότης: Μεταίχμιο
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
15.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.70
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Judith Bell εργάστηκε σε κολέγια ανώτερης εκπαίδευσης, στο βρετανικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και σε σχολές διά βίου μάθησης. Το 1997 της απονεμήθηκε το μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για τις υπηρεσίες της στην εκπαιδευτική έρευνα. Σήμερα διατηρεί την τιμητική θέση της Ειδικής Καθηγήτριας στη Σχολή Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.