Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Νέος σχολικός άτλας της Ελλάδας

Offer
Ένα προσιτό και διδακτικά αξιοποιήσιμο βοήθημα που συνοδεύεται από ένα φροντισμένο ένθετο Τετράδιο Εργασιών με ασκήσεις χαρτογράφησης, αφομοίωσης εννοιών και εμπέδωσης της ύλης.

- Διευρύνει τη γεωγραφική μάθηση, στηρίζει το Αναλυτικό Πρόγραμμα, διευκολύνει το διδακτικό έργο του δασκάλου.
- Περιλαμβάνει τρισδιάστατες εικόνες του ανάγλυφου και χάρτες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να στηρίζουν τη σχολική μάθηση.
- Περιέχει πρόσθετο διδακτικό υλικό (στατιστικά στοιχεία και πίνακες, ιστογράμματα, κλιματογραφήματα, πληροφοριακά κείμενα, φωτογραφίες και άλλα), το οποίο στηρίζει διδακτικές δραστηριότητες και ενεργοποιεί την κριτική σκέψη, δίνοντας κίνητρο για επιπλέον έρευνα και μάθηση.
- Αναδεικνύεται, μέσα από τις σελίδες του, η ιδιαίτερη ταυτότητα (πολιτισμική, οικολογική, ανθρωπογεωγραφική) κάθε γεωγραφικής περιοχής της πατρίδας μας.
- Αναλύει τις σχέσεις αλληλεξάρτησης του ανθρώπου με το χώρο και τις παρεμβάσεις του και τις συνέπειες τους σ΄ αυτόν, καθώς και τις αλλαγές και τις εξελίξεις που συμβαίνουν.
- Τέλος, προσφέρει τη δυνατότητα αφομοίωσης από τους μικρούς αναγνώστες δύσκολων εννοιών μέσα από ένα βασικό λεξιλόγιο γεωγραφίας.

34χ24 εκ., 64 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Εκπαιδευτικά Βιβλία
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 912.083 (Άτλαντες - Βιβλία για παιδιά )
ISBN: 978-960-14-1439-3
ISBN (10ψήφιο): 960-14-1439-8
Βάρος: 0.458 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
11.21
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

7.73
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.