Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στην κοινωνική ψυχολογία

Offer
"Η τρίτη έκδοση αυτού του δημοφιλούς και έγκυρου βιβλίου έχει όλα τα πλεονεκτήματα των προηγουμένων εκδόσεων με πρόσθετο και πολύ ευπρόσδεκτο υλικό. Όπως θα περίμενε κανείς από τους Hewstone και Stroebe, το βιβλίο είναι εξαιρετικό και πραγματικά απολαυστικό ανάγνωσμα".
(John C. Turner, Εθνικό Πανεπιστήμιο Αυστραλίας)

"Ήδη κλασικό στο είδος του, το βιβλίο "Εισαγωγή στην κοινωνική ψυχολογία" βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο όχι μόνο μέσω νέων κεφαλαίων σε καυτά θέματα (π.χ. η ψυχολογία της υγείας) αλλά και με ελκυστικά χαρακτηριστικά, όπως ερωτήματα εκμάθησης, προηγμένες κατευθυντήριες γραμμές, εξαιρετικά γραφικά και γλωσσάρια. Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο μίγμα αναγνωστικής απόλαυσης και πνευματικής διέγερσης".
(Fritz Strack, Πανεπιστήμιο του Worzburg)

Η "Εισαγωγή στην κοινωνική ψυχολογία" είναι ένα περιεκτικό και βατό εισαγωγικό κείμενο για φοιτητές της κοινωνικής ψυχολογίας. Το κάθε κεφάλαιο είναι γραμμένο από αναγνωρισμένους ερευνητές που δεν εξηγούν μόνο με σαφήνεια τη θεωρία και την έρευνα στον τομέα τους αλλά καταφέρνουν επίσης να μεταδώσουν τον ενθουσιασμό τους για τον τομέα αυτό.

Η τρίτη έκδοση διατηρεί δύο ξεχωριστά χαρακτηριστικά που έκαναν τις προηγούμενες εκδόσεις τόσο επιτυχείς. Πρώτον, το κάθε κεφάλαιο είναι γραμμένο από διακεκριμένους Ευρωπαίους ειδικούς, που κάνουν μια παρουσίαση τεχνογνωσίας των βασικών θέσεων στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αυστραλασία και διεθνώς. Δεύτερον, το υλικό παρουσιάζεται με αρκετές λεπτομέρειες ώστε να προσφέρει στους φοιτητές πραγματική κατανόηση των θεωριών και των ερευνών που καλύπτει, και όχι μια επιφανειακή κάλυψη του χώρου.

Νέοι συγγραφείς -επτά κεφάλαια είναι γραμμένα από ειδικούς που δεν εμφανίζονταν στην
προηγούμενη έκδοση ενώ τα υπόλοιπα κεφάλαια αναθεωρήθηκαν εκτενώς.
Νέο υλικό -τα νέα κεφάλαια συμπεριλαμβάνουν Συνεργασία και Ανταγωνισμός στην Κοινωνική
γη, Ψυχολογία της Υγείας και Οργανωτική Ψυχολογία.
Νέα παρουσίαση -τα νέα παιδαγωγικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σκιαγραφία κεφαλαίου, βασικές έννοιες και ερωτήματα μάθησης.

25χ17 εκ., 918 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 302 (Κοινωνική ψυχολογία)
Άλλα πρόσωπα: Miles Hewstone (Επιμελητής) , Wolfang Stroebe (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-02-2096-4
ISBN (10ψήφιο): 960-02-2096-4
Βάρος: 2.025 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
50.06
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.04
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Miles Hewstone είναι καθηγητής της ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Cardiff. Είναι πεπειραμένος συγγραφέας και επιμελητής, με δημοσιεύσεις που συμπεριλαμβάνουν την "Εισαγωγή στην Κοινωνική Ψυχολογία" (1996), την "Αιτιώδη Απόδοση" (1990) και την "Εγκυκλοπαίδεια Κοινωνικής Ψυχολογίας της Blackwell" (1995).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.