Κάτω από το χώμα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κάτω από το χώμα

Θρίλερ

Peter James

Τέσσερα σκοτεινά, μεθυσμένα πρόσωπα τον κοίταξαν από ψηλά μορφάζοντας. Ένα μπουκάλι ουίσκι, ένα περιοδικό, ένας αναμμένος μικρός φακός και ένας ασύρματος είχαν τοποθετηθεί δίπλα του. Ένα άθλιο λαστιχένιο σωληνάκι διοχέτευε οξυγόνο. Το καπάκι έκλεισε πάνω του και σφραγίστηκε από όλες τις μεριές.
Το μπάτσελορ πάρτι του Μάικλ κατέληξε σε εφιάλτη, με τον ίδιο παγιδευμένο μέσα σε φέρετρο, δύο μέτρα κάτω από τη γη. Η κακόγουστη φάρσα θα έπαιρνε σύντομα τέλος, αν οι τέσσερις φίλοι δεν έχαναν τη ζωή τους εκείνο το βράδυ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο Μάικλ καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια με τον ασύρματο, αλλά μάταια. Λίγες μέρες μετά, κάποιος αφαιρεί το σωληνάκι, στερώντας του την τελευταία ελπίδα σωτηρίας.
Οι δοκιμασίες του Μάικλ δεν τελειώνουν εδώ...

Κώστας Καλογρούλης (Μεταφραστής)

Ο Κωστής Καλογρούλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε συγκριτική λογοτεχνία στα πανεπιστήμια του Κεντ και του UCL, ενώ είναι υποψήφιος διδάκτωρ συγκριτικής λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε σαν μεταφραστής, σύμβουλος εκδόσεων και καθηγητής λογοτεχνίας στο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Κολεγίου Αθηνών. Ανέλαβε τις εισαγωγές για τα έργα του Χέμινγουεϊ από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Το "Προσεγγίσεις στη σύγχρονη αμερικανική πεζογραφία" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Peter James

Peter James (Συγγραφέας)

O Peter James γεννήθηκε στην Αγγλία και φοίτησε στην κινηματογραφική σχολή Ravensbourne. Έζησε αρκετά χρόνια στη Βόρεια Αμερική, όπου εργάστηκε ως σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός. Τα μυθιστορήματά του έχουν μεταφραστεί σε είκοσι έξι γλώσσες. Όλα τα βιβλία του αντανακλούν το μεγάλο ενδιαφέρον του για την ιατρική, την επιστήμη και τα υπερφυσικά φαινόμενα. Επίσης, ασχολείται με την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου και το Σάσεξ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
437
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.631 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση