Το απόλυτο Glam!
zoom in

Από το μικρό μαύρο φόρεμα στο τζην, από τη γόβα στιλέτο στο Τ-shirt κι από την καμπαρτίνα στο μαργαριταρένιο κολιέ, δέκα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας αποδείχτηκαν αγέραστα στο χρόνο. Κοιτούν αγέρωχα τις εφήμερες τάσεις να περνούν, κατέχοντας το μυστικό της πραγματικής φινέτσας. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Cinzia Felicetti

Cinzia Felicetti (Συγγραφέας)

Η Cinzia Felicetti είναι δημοσιογράφος και ζει από το ΄87 στο Μιλάνο. Έχει εργαστεί στα έντυπα Amica, Moda και το μουσικό Tutto, ενώ για τεσσεράμισι χρόνια, μέχρι πρόσφατα, ήταν διευθύντρια του ιταλικού Cosmopolitan. Είναι παθιασμένη με τη μόδα, το σινεμά και τη μουσική. Γράφοντας το "Απόλυτο Glam!" δεν μπορούσε παρά να αγοράσει κι εκείνη τα δικά της δέκα απαραίτητα κομμάτια. Τώρα, μπορεί να της λείπουν κάποια χρήματα, αλλά σίγουρα όχι το στυλ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελένη Καραγιάννη (Μεταφραστής)

Η Ελένη Καραγιάννη σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ζωγραφική, χαρακτική και παιδαγωγικά και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της Σπουδές στο Ε.Α.Π.στο γνωστικό αντικείμενο "Σπουδές στην Εκπαίδευση". Διδάσκει εικαστική αγωγή σε σχολεία της Αττικής και στην Περιφέρεια από το 1998. Έχει ασχοληθεί με την εικονογράφηση, τη σκηνογραφία ενώ παράλληλα εκθέτει το εικαστικό της έργο. Είναι ιδρύτρια της ακτιβιστικής ομάδας εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών "Δίκτυο Τέχνης και Δράσης" και από το 2016 είναι Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων στο Κ.Φ. Σχιστού. Κείμενά της που αφορούν στην εκπαίδευση, την τέχνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, κ.α., φιλοξενούνται σε εφημερίδες, σε σελίδες ενημέρωσης αλλά και στα προσωπικά της ιστολόγια.

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
220
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.253 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση