Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ajax ανάπτυξη Web εφαρμογών
(Επαναχρησιμοποιήσιμα συστατικά και πρότυπα για εφαρμογές Ajax)
Συγγραφέας:   Kris Hadlock


Ajax ανάπτυξη Web εφαρμογών
H Ajax είναι ένας από τους πρόσφατους και σημαντικότερους τρόπους βελτίωσης της online εμπειρίας των χρηστών και δημιουργίας νέας καινοτομικής λειτουργικότητας web. Επιτρέποντας σε συγκεκριμένα τμήματα μιας ιστοσελίδας να προβάλλονται χωρίς ανανέωση ολόκληρης της σελίδας, βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των εφαρμογών web. Επιτρέπει επίσης στους προγραμματιστές web να δημιουργηθούν διαισθητικές και καινοτομικές διαδραστικές διαδικασίες.

Το βιβλίο "Ajax Ανάπτυξη Web Εφαρμογών" παρέχει σε βάθος γνώσεις για την Ajax που χρειάζονται οι προγραμματιστές web προκειμένου να οδηγήσουν τις εφαρμογές τους web ένα επίπεδο υψηλότερα. Το βιβλίο αυτό σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε μία εφαρμογή web "οδηγούμενη" από την Ajax, από μία αντικειμενοστρεφή σκοπιά και περιλαμβάνει συζήτηση των διαφόρων χρήσιμων σχεδιαστικών προτύπων Ajax.

Αυτός ο λεπτομερής οδηγός καλύπτει τη δημιουργία των συνδέσμων σε μία βάση δεδομένων MySQL με PHP5 μέσω ενός προσαρμοσμένου μηχανισμού Ajax και δείχνει πώς να μορφοποιήσετε σταδιακά την απόκριση με CSS, JavaScript και XHTML, ενώ διατηρείτε τα δεδομένα εξαιρετικά ασφαλή. Καλύπτει επίσης τη χρήση τεσσάρων προσαρμοσμένων συστατικών με ενεργή Ajax σε μία εφαρμογή καθώς και το πώς να δημιουργήσετε καθένα από την αρχή.

Η τελική ενότητα του βιβλίου συνδυάζει τα μεμονωμένα παραδείγματα κώδικα και τις τεχνικές από τα προηγούμενα κεφάλαια σε μια μεγαλύτερη εφαρμογή οδηγούμενη από την Ajax - μία εσωτερική εφαρμογή web αλληλογραφίας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε, βασισμένη στον χρήστη, εφαρμογή, όπως σε μια εφαρμογή web βασισμένη σε κοινότητα χρηστών. Οι αναγνώστες θα μάθουν όχι μόνο πώς να δημιουργήσουν και να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους επαναχρησιμοποιήσιμα συστατικά Ajax σ΄ αυτήν την εφαρμογή, αλλά και πώς να συνδέσουν τα συστατικά τους σε οποιεσδήποτε μελλοντικές εφαρμογές Ajax θα δομήσουν.

24χ17 εκ., 267 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα), 004.6 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Internet ), 005.74 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Βάσεις δεδομένων)
Άλλα πρόσωπα: Χρυσούλα Α. Κουτρούμπα (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-512-522-6
ISBN (10ψήφιο): 960-512-522-6
Βάρος: 0.494 κιλά
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
20.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Kris Hadlock υπήρξε προγραμματιστής web και σχεδιαστής από το 1996 και είναι αρθρογράφος γενικού ενδιαφέροντος και συγγραφέας για το InformiT αλλά και σε πολυάριθμα περιοδικά σχεδιαστής web. Είναι επίσης ο θεμελιωτής του Studio Sedition, μιας εταιρείας ανάπτυξης εφαρμογών web και ο συνιδρυτής της 33lnc. Διαχειρίζεται το "Designing with Code", που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εφαρμογών web από τη σκοπιά της σχεδίασης και συχνά αναδεικνύει χρήσιμα κομμάτια κώδικα για τη βελτίωση εφαρμογών web.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.