Η Ρίτα στο δικό της όνειρο και ταξίδι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Ρίτα στο δικό της όνειρο και ταξίδι

Βικτωρία Απέργη

12.17€ -10% 10.95€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789608360549

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2007

  • Εκδότης

    Επτάλοφος

Μια ανθρώπινη ιστορία. Η ιστορία της Ρίτας. Ένα κορίτσι γεννημένο μετά τον πόλεμο που η ζωή του συναρπάζει και απόλυτα δικαιολογημένα, δίνει θέμα σε ένα μυθιστόρημα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Στη ζωή της Ρίτας, όπως την περιγράφει η Βικτωρία (Βίκυ) Απέργη, η αγάπη και η πίστη, έχουν το πρώτο λόγο και χάρι σ` αυτές, τα εμπόδια και οι αντιξοότητες παύουν να πρωταγωνιστούν.

Βικτωρία Απέργη

Βικτωρία Απέργη (Συγγραφέας)

Η Βικτωρία Απέργη γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στη Δροσιά από το 1954. Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών "Αναστασιάδου" και είναι απόφοιτος της Σχολής Προγραμματιστών ΑΣΜΕ. Εργάστηκε στο Υπουργείο Γεωργίας (στην υπηρεσία Land Reclamation Service) και επί σειρά ετών στις εμπορικές επιχειρήσεις του συζύγου της. Ασχολείται εδώ και χρόνια με τον εθελοντισμό και είναι εθελόντρια νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσφέροντας τη βοήθειά της εντός και εκτός νοσοκομείου σε όποιον τη χρειάζεται. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Διονύσου γνωρίζοντας σε βάθος τα προβλήματα της περιοχής. Είναι παντρεμένη με τον Στυλιανό Απέργη και έχει δυο γιούς, τον Γιάννη και τον Παναγιώτη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
159
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.253 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση