Marvel Knights Spider-Man: Άνιση αναμέτρηση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Marvel Knights Spider-Man: Άνιση αναμέτρηση

Mark Millar

Ένας μυστηριώδης εγκληματίας έχει ανακαλύψει τη μυστική ταυτότητα του Spidey... και επιδιώκει να καταστρέψει τη ζωή του Peter Parker. Αλλά πόσο μακριά θα φτάσει ο Spider-Man για να προστατέψει τα αγαπημένα του πρόσωπα; Είναι άραγε διατεθειμένος να υπερβεί τη διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τη δικαιοσύνη απο την εκδίκηση προκειμένου να επιτύχει το σκοπό του; Μια συναρπαστική περιπέτεια, στις σελίδες της οποίας παρελαύνουν οι πιο τρομακτικοί εχθροί και οι πιο διάσημοι σύμμαχοι του Spider-Man!

Mark Millar

Mark Millar (Συγγραφέας)

O Mark Millar γεννήθηκε στη Σκωτία, κοντά στη Γλασκώβη, το 1969. Έκανε το ντεμπούτο στο χώρο των κόμιξ το 1990 με το "Saviour" για την "Trident Comics". Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990, ο Millar δούλεψε στο διάσημο "2000 ΑD", μέχρι που το συγγραφικό του ταλέντο τράβηξε την προσοχή της "DC Comics". Εκεί έγραψε το σενάριο για το "Swamp Thing", αλλά γνώρισε την επιτυχία και την αναγνώριση το 2000, με τη σειρά "Τhe Authority" και με το mini-series "Superman: Red Son". Τότε ο Μillar μεταπήδησε στη "Marvel" για να δουλέψει στις καινούργιες σειρές "Ultimates" και "Ultimate X-Men", που σηματοδότησαν και τη γέννηση του "Ultimate Universe". Ο Millar είναι πλέον ένας από τους βασικότερους σεναριογράφους της "Marvel" και είναι υπεύθυνος για πολλές επιτυχημένες σειρές, όπως το "Marvel Knights Spider-Man", "Wolverine" (με εικονογράφο τον John Romita Jr.) και "Ultimate Fantastic Four". Η πιο πρόσφατη επιτυχία του και η πιο σημαντική δουλειά του είναι το "Civil War", που τάραξε τα θεμέλια ολόκληρου του σύμπαντος της "Marvel".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Terry Dodson (Εικονογράφος)

O Terry Dodson γεννήθηκε στην Αμερική. Η πρώτη του δουλειά ήταν το "Μantra" για λογαριασμό της "Malibu Comics" το 1993. Ξεκίνησε να εργάζεται για τη "Marvel" κάνοντας την εικονογράφηση σε κάποια mini-series ("Storm", "Pryde adn Wisdom"), ενώ από το 1998 ήταν ο μόνιμος εικονογράφος του "Generation X". Το 2002 ο Dodson δούλεψε στο "Spider-Man/Black Cat: The Evil that Men Do", ένα mini-series το οποίο ολοκληρώθηκε το 2006, λόγω κάποιων προβλημάτων με το σεναριογράφο (και σκηνοθέτη) Kevin Smith. Το 2003 ο Dodson συνεργάστηκε με τον Mark Millar στην αμφιλεγόμενη σειρά "Trouble" όπου αποκαλύπτονταν στοιχεία για την πραγματική καταγωγή του Peter Parker (Spider-Man). Τώρα ο Dodson σχεδιάζει τα εξώφυλλα και το interior art για το Wonder Woman της DC Comics.

Frank Cho (Εικονογράφος)


Χάρης Κλάδης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
144
Διαστάσεις:
26x17
Βάρος:
0.472 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση