Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Θέματα δημόσιου ιδιωτικού & ασφαλιστικού δικαίου
(Ερωτήσεις - απαντήσεις)
Συγγραφέας:   Δημήτρης Καραΐσκος


No Cover
Με το βιβλίο αυτό, επιχειρείται μια σύνθεση ερωτήσεων και απαντήσεων, που άπτονται αφενός του Ιδιωτικού Δικαίου ( Αστικό - Εμπορικό ), αφετέρου του Δημοσίου Δικαίου ( Συνταγματικό - Διοικητικό ) καθώς επίσης και του Ασφαλιστικού Δικαίου.

Είναι μια προσπάθεια, που έχει σαν σκοπό να βοηθήσει κάθε υποψήφιο, ο οποίος στοχεύει να λάβει μια θέση στο Δημόσιο, μέσω του διαγωνισμού του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού ( ΑΣΕΠ ) ή του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Τα θέματα που πραγματεύεται, μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων , φιλοδοξούν να συνδράμουν στην καλύτερη και ουσιαστικότερη κατανόηση, από τους εκάστοτε υποψηφίους διαγωνισμών ή τους φοιτητές, των νομικών κειμένων και διατάξεων, που αφορούν το Ιδιωτικό, Δημόσιο και Ασφαλιστικό Δίκαιο .

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στο να γίνει το απαραίτητο βοήθημα πάνω στην πρακτική εφαρμογή της θεωρητικής προσέγγισης των ανωτέρω Δικαίων και να αποτελέσει το μέσον για την επιτυχία των υποψηφίων στους διαγωνισμούς, που θα συμμετάσχουν ή των φοιτητών στις εξετάσεις των μαθημάτων τους στα επίμαχα Δίκαια στη Σχολή τους, μέσα σε έναν υγιή και θεμιτό ανταγωνισμό. Καλή επιτυχία!

147 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 346.086 (Ασφαλιστικό δίκαιο ), 340 (Δίκαιο), 342.07 (Δημόσιο δίκαιο - Σπουδή και διδασκαλία ), 346.007 (Ιδιωτικό δίκαιο - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-445-203-3
ISBN (10ψήφιο): 960-445-203-7
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
15.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.