Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εφαρμοσμένη οπτική με θέματα οπτικοηλεκτρονικής και Laser
Συγγραφέας:   Δημήτριος Ζευγώλης


Εφαρμοσμένη οπτική με θέματα οπτικοηλεκτρονικής και Laser
"Εφαρμοσμένη οπτική" είναι ο τίτλος του δεύτερου βιβλίου του συγγραφέα στους τομείς των Επιστημών & της Τεχνολογίας. Ο ανά χείρας τόμος καλύπτει την επιστημονική περιοχή της Οπτικής συνδυάζοντας τη βασική γνώση με τη σύγχρονη τεχνολογία των οπτικών τεχνολογιών και των Lasers.
Για την πληρέστερη κατανόηση της ύλης παρατίθενται άνω των 350 σχημάτων, 200 παραδειγμάτων και 150 ασκήσεων.

Το διδακτικό αυτό βιβλίο απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές, ενώ είναι χρήσιμο σε τηλεπικοινωνιακούς και ηλεκτρονικούς τεχνολόγους μηχανικούς και στο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων που ασχολείται με θέματα Οπτικοηλεκτρονικής.

25χ18 εκ., 727 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 535 (Οπτική )
ISBN: 978-960-418-140-7
ISBN (10ψήφιο): 960-418-140-8
Βάρος: 1.48 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
59.12
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

53.21
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ζευγώλης, Δημήτριος
Ο Δημήτριος Ζευγώλης κατάγεται από τ΄ Απεράθου της Νάξου. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Γερμανία. Εργάστηκε στο Διεθνές Κέντρο Μετρολογίας της Γερμανίας (1981) ως μεταδιδακτορικός ερευνητής, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (1983) ως επίκουρος Καθηγητής, στα Πολυτεχνεία Ζυρίχης (1987) και Μονάχου (1990) ως επισκέπτης Καθηγητής και στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως Αναπληρωτής Καθηγητής. Μετακινήθηκε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (2003) και σήμερα είναι Καθηγητής της Φυσικής των Lasers. Έχει δημοσιεύσει στα Lasers και τις εφαρμογές τους, στα πεδία των οπτικών τεχνολογιών και των πολυμέσων άνω των εκατό εργασιών σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και σε συνέδρια. Έχει διδάξει την εισαγωγική Φυσική και την εφαρμοσμένη Οπτική στους φοιτητές των Πανεπιστημίων Κρήτης, Ζυρίχης και Πατρών, καθώς επίσης και ειδικά θέματα Οπτικοηλεκτρονικής στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.