Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ιδού οι Τούρκοι
(Υπό την απειλή της ένταξής τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση)

Offer
Αντιμετωπίζουμε οι Έλληνες σήμερα, ως Έθνος/Κράτος, μια μακροπρόθεσμα σχεδιασμένη "νεοταξική" στρατηγική, με ποικίλες τακτικές κάμψεως των αντιτουρκικών "αντανακλαστικών" μας, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα τα πλανηταρχικά συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ειδικότερα του Αιγαίου πελάγους.

Αντανακλαστικών, όμως, που είναι αναγκαίο να διατηρούνται σε εγρήγορση, διότι βασίζονται αφ΄ ενός σε "πικρές" ιστορικές εμπειρίες του Λαού μας και αφ΄ ετέρου σε στοιχειώδες αίσθημα εθνικής αυτοσυντηρήσεως, εφ΄ όσον οι επεκτατικές "ορέξεις" των Τούρκων, εις βάρος του Ελλαδικού χώρου, ουδέποτε έπαψαν να προβάλλονται και μάλιστα με ιδιάζουσα θρασύτητα και προκλητικότητα.

Επιβάλλεται λοιπόν η διαχρονική έρευνα και η διαρκής ανάδειξη των ιστορικών και νεότερων στοιχείων που αποδεικνύουν και υπενθυμίζουν στους σύγχρονους Έλληνες την μακραίωνη, αθεράπευτη και επικίνδυνη, τόσο για τη χώρα μας όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τουρκική "παθογενή" βαρβαρότητα.

24χ15 εκ., 104 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 320.561 (Πολιτική - Τουρκία)
ISBN: 978-960-422-544-6
ISBN (10ψήφιο): 960-422-544-8
Βάρος: 0.237 κιλά
Εκδότης: Άγκυρα
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
11.62
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.02
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κοσσυβάκης, Γρηγόρης Ν.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947, μαθήτευσε στο 7ο Γυμνάσιο Παγκρατίου, φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών και από το 1976 είναι μάχιμος Δικηγό- ρος Αθηνών, με ειδικότητα στο Εργατικό Δίκαιο. Βιώνει το προνόμιο, από μεν τον πατέρα του να κατάγεται από Ηπειρώτες προγόνους που πρωταγωνίστησαν σε όλους τους απελευθερωτικούς και αντι- στασιακούς αγώνες του Ελληνικού Έθνους, ήδη πριν το 1821 μέχρι και την Εθνική Αντίσταση 1942-1944, από δε τη μητέρα του να κατάγεται από Αιγαιο- πελαγίτικες και Μικρασιατικές γενιές, με αντίστοιχη αγωνιστική συμβολή και οδυνηρές εμπειρίες προσφυγιάς, διωγμών, φυλακίσεων και εξοριών. Ο απόηχος των προγονικών του παραδειγμάτων, του επέβαλε τη συμμετοχή του στο φοιτητικό κίνημα κατά της Χούντας των Συνταγματαρχών, η οποία, «εκτιμώντας» την αντιστασιακή του δράση, τον «φιλοξένησε» στο κολαστήριο του ΕΑΤ-ΕΣΑ, τον συμπεριέλαβε στον κατάλογο με τους πλέον επικίνδυνους για το δικτατορικό καθεστώς «αναρχικούς» φοιτητές και του στέρησε επί τριετία τη δυνατότητα να λάβει το πτυχίο του. Στην πορεία της ζωής του, ο παρών συγγραφέας, συνθέτοντας προγονικές και προσωπικές κοινωνικές εμπειρίες, επέλεξε ως Δικηγόρος να υπερα- σπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, προάγοντας με συνέπεια, μείζονος σημασίας δικαστικές εργασιακές διεκδικήσεις. Παράλληλα, θεωρώντας καθήκον την ανιδιοτελή συμμετοχή του στα κοινά, αποδέχτηκε τις τιμητικές προτάσεις του «Συνασπισμού της Αριστεράς» να είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Άρτα κατά τις εθνικές εκλογές 1989, 1990, 1996 και στην Αθήνα το 2000. Άρθρα του, για καίρια πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, έχουν δημοσιευθεί κατʼ επανάληψη σε ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά των Αθηνών και της Επαρχίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.