Γυναίκες άλλες
zoom in
11.73€ -10% 10.56€
  • Διαθέσιμο υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη

    Αποστέλλεται σε 2-5 εργάσιμες.

  • ISBN:

    9789603290391

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    1986

  • Εκδότης

    Γράμματα

Η Χάνα γέλασε και κούνησε το κεφάλι. "Μα το δέχομαι, Κάρολιν. Κάνεις έρωτα με γυναίκες, κι εγώ κάνω έρωτα με άντρες. Ωραία. Και τι σημασία έχει;"

Ώστε πηδιέται με τον άντρα της, σκέφτηκε η Κάρολιν. Άντρες; Με ποιον άλλον πέρα από τον δικό της άντρα; Ίσως να μην ήταν τόσο καθωσπρέπει όσο φαινόταν. Κι αυτά τα ξιπόλητα πόδια; "Δεν πιστεύεις στ` αλήθεια ότι είναι ωραία". Η Κάρολιν ήξερε ότι μια γυναίκα που δεν έχει νιώσει πόθο για μιαν άλλη γυναίκα θεωρεί το λεσβιασμό σαν κατώτερη μορφή σεξουαλικότητας, που ταιριάζει μόνο στις ανώριμες και χωρίς θηλυκότητα. Αυτό δεν ήταν σωστό, αλλά δεν μπορούσες να το εξηγήσεις στους φανατικούς ετεροφυλόφιλους. Είχαν τη βιολογία και τον πάπα με το μέρος τους.

Ρένα Χατχούτ (Μεταφραστής)

Λογοτεχνικό ψευδώνυμο της Αλεξάνδρας Παπαχλιμίτζου.


Lisa Alther

Lisa Alther (Συγγραφέας)

Η Λίζα Άλθερ γεννήθηκε στο Τένεση το 1944 και σπούδασε στη Μασαχουσέτη. Έζησε στη Νέα Υόρκη, το Καίημπριτζ της Μασαχουσέτης και το Σινσινάτι του Οχάιο, και τώρα μένει στο Βερμόντ, αν και πάντα διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Νότο και πιστεύει πως ανήκει στη δική του συγγραφική παράδοση. Τα βιβλία της ("Σε στενό οικογενειακό κύκλο", "Αμαρτίες γονέων") έχουν γίνει μπεστ-σέλερ κι έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Η Ντόρις Λέσινγκ έχει μιλήσει για ένα "μεγάλο, πηγαίο ταλέντο" και το New York Times Review την έχει αποκαλέσει "κωμική ιδιοφυΐα".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
399
Διαστάσεις:
21x12
Βάρος:
0.413 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση