Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια

Χρυσάνθη Καραΐσκου

14.00€ -10% 12.60€

Τέσσερα λαϊκά παραμύθια περιέχει και ο 3ος τόμος της σειράς Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια. Γραμμένα με πολύ απλό λόγο ο οποίος μας παραπέμπει σε κάποιον που τα θυμάται και τα αφηγείται και με την σύγχρονη εικονογράφηση του Μιχάλη Κασάπη αποδεικνύετε πως αυτά τα παραμύθια δεν παλιώνουν ποτέ.
Ο 3ος τόμος αυτής της έκδοσης περιλαμβάνει τα εξής παραμύθια:
-Η Ανδραβίδα και ο Γιάννης
-Οι τρείς σπανοί
-Η πίτα του Μυλωνά
-Τα τρία παλικάρια και τα τρία κορίτσια.

Χρυσάνθη Καραΐσκου

Χρυσάνθη Καραΐσκου (Συγγραφέας)

Η Χρυσάνθη Καραΐσκου γεννήθηκε και εργάζεται στον Έβρο. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2000 βρίσκεται στη δημόσια εκπαίδευση. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη λαϊκή παράδοση του τόπου μας. Η εργασία της σε σχολεία των Χανίων και του Έβρου, αποτέλεσε την αφορμή για την καταγραφή παραδοσιακών παραμυθιών αλλά και παιχνιδιών τόσο από τα μέρη όπου δίδαξε όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Έλαβε μέρος σε προγράμματα θεατρικής αγωγής καθώς και περιβαλλοντικά. Έχει εκδώσει τα παρακάτω βιβλία: "Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια Α και Β τόμος", τα "100 παραδοσιακά παιχνίδια", "Η Πούλια και ο Αυγερινός", "Ο Σπανός και ο Δράκος", "Ο Δεκατρής", και "Η Κυρα-Καλή και οι δώδεκα μήνες" από τις εκδόσεις "Διάπλαση".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μιχάλης Κασάπης

Μιχάλης Κασάπης (Εικονογράφος)

Ο Μιχάλης Κασάπης γεννήθηκε στην Κρήτη. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στο Ναύπλιο και σπούδασε σχέδιο στην Αθήνα, όπου ζει ως σήμερα. Συνεργάζεται με εταιρίες κινούμενου σχεδίου για παραγωγές ταινιών των εξωτερικού, με διαφημιστικές εταιρίες και διδάσκει κινούμενο σχέδιο και εικονογράφηση σε ιδιωτική σχολή. Η μεγάλη του αγάπη είναι να ντύνει με χρώματα τη φαντασία των παιδιών μέσω της εικονογράφησης παιδικών βιβλίων.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
3
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.514 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση