Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοίκηση παραγωγικών συστημάτων
(Βασικές θεωρητικές αρχές και εφαρμογές στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων)

Offer
Στις σύγχρονες επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, η παραγωγή προϊόντων ή η παροχή υπηρεσιών προϋποθέτουν ταχύτατη και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων σχετικών με τη διαχείριση πλήθους παραγόντων που συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στην παραγωγική διαδικασία: εργαζόμενοι, μηχανήματα, υλικά, εγκαταστάσεις, κεφάλαια, πελάτες, προμηθευτές κλπ.
Η μεθοδολογία και οι κανόνες της Διοίκησης Παραγωγικών Συστημάτων μπορούν να υποστηρίζουν καθοριστικά την προσπάθεια των επιχειρήσεων και των οργανισμών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία
την οργανωτική και τεχνολογική πολυπλοκότητα που συναντούν στην καθημερινή λειτουργία τους.

Το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε φοιτητές και σπουδαστές Διοικητικής, Οικονομικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης όσο και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που, ανεξάρτητα από τις βασικές τους σπουδές, επιθυμούν να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους, ώστε να ανταποκριθούν με μεγαλύτερη επιτυχία στις καθημερινές απαιτήσεις της δουλειάς τους.
Περιέχονται ασκήσεις και παραδείγματα, πολλά από τα οποία επιλύονται στο υπολογιστικό περιβάλλον των λογιστικών φύλλων (spreadsheets) του προγράμματος Excel της Microsoft.

24χ17 εκ., 476 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Business / Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-218-522-3
ISBN (10ψήφιο): 960-218-522-8
Βάρος: 0.802 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
35.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

26.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Σωτήριος Γ. Δημητριάδης είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Σερρών. Είναι διπλωματούχος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ. και διδάκτορας του ίδιου Τμήματος με ειδίκευση στη Βιομηχανική Διοίκηση. Έχει διδάξει στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Σερρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ. και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ίδιου Τμήματος στην Οργάνωση Παραγωγικών Συστημάτων. Διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία από τη συμμετοχή του στην υλοποίηση αναπτυξιακών και ερευνητικών προγραμμάτων. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ο Αθανάσιος Ν. Μιχιώτης είναι επίκουρος καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών (ΜΒΑ)" του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει βασικές σπουδές Μηχανολόγου Μηχανικού (κατεύθυνση Μηχανικού Παραγωγής) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου εκπόνησε και τη διδακτορική του διατριβή. Έχει διδάξει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο Ε.Μ.Π., στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Ο.Π.Α. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα ξένα περιοδικά. Είναι συγγραφέας βιβλίων για το Ε.Α.Π. και πανεπιστημιακών εγχειριδίων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα. Διαθέτει σημαντική επαγγελματική εμπειρία τόσο από τον Ιδιωτικό όσο και από τον Δημόσιο Τομέα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.