Front Office Management
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Front Office Management

Οργάνωση, λειτουργία, διεύθυνση

Νίκος Θεοχάρης

Η παρούσα, έκδοση αποτελεί ένα επίκαιρο και ολοκληρωμένο βιβλίο, μέσα από το οποίο επιχειρείται η ανάλυση και η εφαρμογή των σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών στις δραστηριότητες και λειτουργίες του τμήματος υποδοχής μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας.
Η παρουσίαση και η ανάλυση των θεμάτων πραγματοποιείται με τη βοήθεια παραδειγμάτων από την επιχειρηματική πραγματικότητα, τα οποία βασίζονται σε εμπειρίες του συγγραφέα. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται και αναλύονται θέματα που αφορούν:
- Λειτουργίες διοίκησης και οργάνωσης του τμήματος υποδοχής
- Κρατήσεις δωματίων
- Διαδικασίες άφιξης, παραμονής και αναχώρησης των πελατών
- Τουριστική νομοθεσία και ασφάλεια του ξενοδοχείου.
Το βιβλίο αυτό καθίσταται ιδιαίτερα χρήσιμο για στελέχη και επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στην εκτέλεση του έργου τους. Επιπρόσθετα, αποτελεί ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό βοήθημα για τους φοιτητές που πραγματοποιούν ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές, αλλά και για όσους σκοπεύουν να ασχοληθούν με τον ξενοδοχειακό τομέα, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετική με τα λειτουργικά ζητήματα και τις δραστηριότητες ενός σύγχρονου τμήματος υποδοχής ξενοδοχειακής επιχείρησης.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Νίκος Θεοχάρης

Νίκος Θεοχάρης (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Θεοχάρης γεννήθηκε το 1971, στο Γαλαξίδι Φωκίδας. Έχει πραγματοποιήσει όλες τις σπουδές του στην Ελλάδα: - Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Βασικός Τίτλος Σπουδών), της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, στο Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας. - Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών), της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.) (πρώην Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων) για τρία έτη και επί σειρά ετών εργάστηκε ως στέλεχος του τμήματος υποδοχής σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Αθήνα και τη Ζάκυνθο. Είναι καθηγητής Τεχνικών Μαθημάτων με ειδίκευση στην "Οργάνωση και Λειτουργία Υποδοχής Ξενοδοχείων", στην Α.Σ.Τ.Ε. Ρόδου. Δίδαξε ως Εργαστηριακός Συνεργάτης στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Α.Τ.Ε.Ι. Λαμίας (Παράρτημα Άμφισσας), του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά και του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας (1998-2011). Έχει δημοσιεύσει άρθρα τουριστικής θεματολογίας σε επιστημονικά περιοδικά. Εισηγητής επιστημονικών άρθρων σε περιοδικά και διεθνή συνέδρια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο (άγνωστο δέσιμο)
Σελίδες:
272
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.464 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση