Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μαθαίνω την ιταλική γλώσσα I
Συγγραφέας:   Ζωή Α. Βαζούρα


Μαθαίνω την ιταλική γλώσσα I
Το εγχειρίδιο αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα για αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκμάθηση της γλώσσας και τους βοηθά να δουλέψουν αυτόνομα και δημιουργικά σε ό,τι αφορά την εξοικείωση τους με τη δομή της ιταλικής γλώσσας.

Γι΄ αυτόν το λόγο γίνεται μια σύντομη εισαγωγή στη γλώσσα. Τα κείμενα που έχουν επιλεγεί είναι απλά και κατανοητά σε όσους έχουν αποκτήσει βασικές γνώσεις στο Α΄ επίπεδο της γλώσσας. Τόσο οι λεξιλογικές ασκήσεις όσο και αυτές κατανόησης και παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου, συμβάλλουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κατανόησης των κειμένων στην ιταλική και ταυτόχρονα στη γενικότερη βελτίωση της γνώσης της γλώσσας.

Στόχος είναι να δοθούν, οι απλούστεροι και πρακτικότεροι κανόνες της ιταλικής γλώσσας, ώστε ο ενδιαφερόμενος με την εργασία του και το αίσθημα της ευθύνης που πρέπει να νοιώθει κάθε πνευματικός άνθρωπος απέναντι στον εαυτό του, να έχει ένα χρήσιμο εργαλείο, που θα τον βοηθήσει και θα τον διευκολύνει να αναπτύξει την πρωτοβουλία, την πρωτοτυπία και τη δυνατότητα στην εκμάθηση της γλώσσας, όχι όμως δίνοντας του έτοιμη λύση για τα προβλήματα του, μα βοηθώντας τον να βρει τρόπο να τα υπερνικήσει. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 186 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός τόμου: 1 από 2
Ταξινόμιση DDC: 450.24 (Ιταλική γλώσσα - Διδακτικά βιβλία για ξένους), 450.07 (Ιταλική γλώσσα - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-12-1615-7
ISBN (10ψήφιο): 960-12-1615-4
Βάρος: 0.367 κιλά
Εκδότης: University Studio Press
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
12.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Ζωή Βαζούρα σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στην Ιταλική Φιλολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διδακτική των Γλωσσών στο Διατμηματικό του Α.Π.Θ. Συμμετείχε σε πολλά Διεθνή Συνέδρια με ανακοινώσεις στη Διαπολιτιομική Εκπαίδευση, στην Πολυγλωσσία, στην Αξιολόγηση, στη Διδακτική της Ιστορίας και στην Εκπαίδευση από Απόσταση. Έχει μεταφράσει έργα Ιταλών ποιητών και συγγραφέων και δημοσίευσε εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος πνευματικών συλλόγων και της Εταιρείας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου. Εργάζεται ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει την ιταλική γλώσσα στο Α.Π.Θ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.