Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Επαναληπτικές ασκήσεις και προβλήματα φυσικής Γ΄ λυκείου
(Θετικής, τεχνολογικής κατεύθυνσης)

Offer
Το βιβλίο "Επαναληπτικές ασκήσεις και προβλήματα φυσικής" είναι ένα σύνολο επιλεγμένων ασκήσεων και προβλημάτων φυσικής υψηλού επιπέδου και διαβαθμισμένης δυσκολίας που προορίζεται τόσο για μαθητές της Γ΄ Λυκείου (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης) όσο και για αποφοίτους.

Κάθε άσκηση ή πρόβλημα αποτελείται από τουλάχιστον τρία (3) ερωτήματα ή από δύο (2) ανεξάρτητες ομάδες ερωτημάτων ώστε η διατύπωση τους να είναι όμοια με εκείνη των θεμάτων 3 και 4 που απαντώνται στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Για να εξασφαλιστεί η πρωτοτυπία και η νεωτερικότητα καμία άσκηση ή πρόβλημα δεν υπάρχει σε άλλο σύγγραμμα εξολοκλήρου ή εν΄ μέρει. Το περιεχόμενο των ασκήσεων - προβλημάτων καλύπτει πλήρως το σύνολο της εξεταστέας ύλης της Φυσικής Κατεύθυνσης της Γ΄ Λυκείου λόγω του πλήθους τους και του συνόλου των ερωτημάτων που αφορούν συγκεκριμένα κεφάλαια ή συνδυασμό κεφαλαίων.

Επίσης στο βιβλίο παραθέτονται:
α) Δέκα (10) επαναληπτικά διαγωνίσματα δομής πανελληνίων εξετάσεων.
β) Λύσεις όλων των ασκήσεων - προβλημάτων.

Σκοπός του παραπάνω βιβλίου είναι η κατανόηση από τους μαθητές των εννοιών και των αρχών της Φυσικής, η εμβάθυνση και η σύνθεση τους ώστε να είναι πραγματικά έτοιμοι πριν τις εξετάσεις. Το μέγεθος του βιβλίου έχει υπολογιστεί ώστε να μπορεί να διαβαστεί τόσο από αυτούς που δίνουν πρώτη φορά εξετάσεις, όσο και για τους αποφοίτους.

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)

27χ19 εκ., 344 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Εκπαιδευτικά Βιβλία
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 530.07 (Φυσική - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση))
ISBN: 978-960-14-1425-6
ISBN (10ψήφιο): 960-14-1425-8
Βάρος: 0.721 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
12.23
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.44
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.