The Amazing Spider-Man
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

The Amazing Spider-Man

Ο απόλυτος οδηγός

Tom Defalco

Ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του Spider-Man! Όταν τον τσίμπησε μια ραδιενεργή αράχνη, ο ντροπαλός Peter Parker μεταμορφώθηκε στον εκπληκτικό Spider-Man. Aπό τότε, τα ριψοκίνδυνα ακροβατικά του και οι μάχες του με τρομερούς αντιπάλους. όπως ο Green Goblin, ο Doctor Octopus και ο Venom, έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία εκατομμυρίων φίλων των κόμιξ. To "Amazing Spider-Man: Ο Απόλυτος Οδηγός" είναι μια πλήρως ενημερωμένη, πολυτελής έκδοση, που περιλαμβάνει όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στη ζωή και το έργο του θρυλικού υπερήρωα, παρουσιάζοντας όλους τους χαρακτήρες που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του μύθου του.

Συλλογικό έργο (Μεταφραστής)


Βασίλης Αθανασιάδης (Μεταφραστής)


Ελένη Σκριτζόβαλη (Μεταφραστής)


Θωμάς Παπαδημητρόπουλος (Μεταφραστής)


Γιάννης Μοσχονάς

Γιάννης Μοσχονάς (Μεταφραστής)

Ο Γιάννης Μοσχονάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Η κλίση του προς τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία εκδηλώθηκε από πολύ μικρή ηλικία και ωρίμασε μετά από πολυετείς μελέτες και σπουδές στις προαναφερθείσες τέχνες. Εργάστηκε για ένα χρονικό διάστημα ως υπεύθυνος στον κεντρικό κινηματογράφο Ιντεάλ και στη συνέχεια τον κέρδισε το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Επί τρία συναπτά έτη εργάστηκε ως κριτικός κινηματογράφου στα περιοδικά Cinefan και Digital Living και στη συνέχεια ανέλαβε βοηθός αρχισυντάκτη στο κορυφαίο περιοδικό για videogames στην Ελλάδα PC Master και στο multiplatform περιοδικό Play On. Διετέλεσε αρχισυντάκτης σε ποικίλες κινηματογραφικές εκδόσεις.

Tom Defalco (Συγγραφέας)

O Tom Defalco έχει διατελέσει αρχισυντάκτης της Marvel Comics και θεωρείται παγκόσμια αυθεντία στον Spider-Man, καθώς για περισσότερα από 20 χρόνια έγραφε τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
184
Διαστάσεις:
31χ26
Βάρος:
1.262 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση