Μάρλα Μ, Του φεγγαριού το δάκρυ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μάρλα Μ, Του φεγγαριού το δάκρυ

Μαριέλα Μ. Μαργαρίτη

12.17€ -10% 10.95€

Γεια σας παιδιά!
Είμαι η Μάρλα του παραμυθιού. Ένα βράδυ έκανα συμφωνία με μια κακιά μάγισσα κι αυτή μου έβαλε φτερά. Ναι, αληθινά φτερά που κανείς δεν τα βλέπει, όμως εγώ μπορώ να πετώ.
Ο Μιχαήλ είναι ένα αγόρι που δεν το ξέρω, όμως με ακολουθεί μέσα από τον υπολογιστή του ψάχνοντας κάτι. Τι σκοτεινό ρόλο παίζει ο Σκιτσάνθρωπος; Πού βρίσκεται το σαγόνι του Δικαστή που δε γελά; Τι εμποδίζει τις νεράιδες να χαρούν; Γιατί ο Μέγας Άρχοντας έριξε τον Κυβερνήτη της Γελοίας Χώρας, τον Τζίμη τον Κροκοδειλάκια, τη Σκάνα τη Σκορπίνα, τη Ναντίνα τη γυναίκα μαϊμού, το αγόρι με το λυχνάρι κι εμένα στο φοβερό στόμα της γης; Παιδιά κινδυνεύομε! Μόνο εσείς μπορείτε να μας σώσετε στη Μυθική Επαναφορά. Βοηθείστε μας!

Μαριέλα Μ. Μαργαρίτη

Μαριέλα Μ. Μαργαρίτη (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στο Μέλαμπες Ρεθύμνου και ζει στο Παλαιόκαστρο Ηρακλείου. Το 2000 εξέδωσε την πρώτη τη ποιητική συλλογή "Προσευχόμενος μάντης". Ακολούθησαν "Μάρλα Μ. του φεγγαριού το δάκρυ" (παιδικό μυθιστόρημα) και "Αγία Μέλισσα" (μυθιστόρημα). Άλλα έργα της: "Η Λερναία Ύδρα πάει στο τσίρκο" (παιδική εικονογραφημένη ποιητική συλλογή), "Τι βλέπεις σαν κοιτάς μες στον καθρέφτη;" (ποιητική συλλογή), "Συνωμοσία ονείρου" (ποιητική συλλογή), "Του έρωτα και της φωτιάς στίχοι", "Ηλιοσταλάγματα" (χαϊκού ποιητική συλλογή), "Κατάληψη στην κόλαση" (ποιήματα).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Ηράκλειο Κρήτης
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
175
Διαστάσεις:
21x15
Βάρος:
0.278 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση