Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Γραμματική και συντακτικό της ANSI C

Offer
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να αποτελέσει αφ΄ ενός ένα βασικό βοήθημα για τη διδασκαλία ή την αυτοδιδασκαλία της C και αφ΄ ετέρου ένα διαχρονικό εγχειρίδιο αναφοράς για τους πεπειραμένους προγραμματιστές - χρήστες της γλώσσας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην αποσαφήνιση των σημείων εκείνων που, όπως μας έχει καταδείξει η διδασκαλία της C σε φοιτητές της Πληροφορικής, δυσκολεύουν τους νέους, ενώ δεν έχουν εντελώς διευκρινισθεί ακόμη και από κάποιους προχωρημένους προγραμματιστές.

Οι ενότητες των τύπων δεδομένων, της προτεραιότητας και σχετιστικότητας των τελεστών, των δεξιών και αριστερών τιμών, των εντολών επιλογής και των βρόχων επαναλήψεως, των δεικτών και των πινάκων, των αναδρομικών συναρτήσεων, του επεξεργαστή, των δομών, των ενώσεων και των απαριθμήσεων, των λιστών, καθώς και της προσπέλασης αρχείων περιγράφονται διεξοδικά και υποστηρίζονται από πληθώρα, βήμα προς βήμα, παραδειγμάτων και βοηθητικών επεξηγηματικών σχημάτων.
Πρόσθετα παραδείγματα-εφαρμογές έχουν εισαχθεί σε επιλεγμένα σημεία του βιβλίου, ώστε ο αναγνώστης όχι μόνο να εμπεδώσει τα σχετικά θέματα, αλλά και ως προγραμματιστής να αποκτήσει κώδικα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αυτούσιος είτε ως γνώμονας για την επίλυση συναφών προγραμματιστικών προβλημάτων.

24χ17 εκ., 296 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού)
ISBN: 978-960-461-022-8
ISBN (10ψήφιο): 960-461-022-8
Βάρος: 0.571 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
21.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κωνσταντίνος Φ. Γραίκας είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος και Πολιτικός Μηχανικός, καθώς και Διδάκτωρ Μηχανικός του Ε.Μ.Π. Εργάζεται ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών και είναι επί σειρά ετών επιστημονικός συνεργάτης στα Εργαστήρια Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, και Ευφυών Επικοινωνιών και Δικτύων Ευρείας Ζώνης του Ε.Μ.Π. Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στους τομείς των Κινητών Επικοινωνιών, του Δικτυακού Προγραμματισμού και της Ασφάλειας Δικτύων. Έχει διδάξει Τηλεπικοινωνίες και Προγραμματισμό Υπολογιστών στο Ε.Μ.Π. και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.