Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βασικές διατάξεις προστασίας του περιβάλλοντος
(Ελληνική νομοθεσία, κοινοτικό δίκαιο, διεθνείς συμβάσεις, βασική νομολογία)
Συγγραφέας:   Αναστάσιος Ι. Τάχος


No Cover
Η έκδοση αποτελεί προσπάθεια κωδικοποίησης, υπό την έννοια της συλλογής και της επιλογής των βασικών γενικών νομοθετημάτων, κοινοτικών και ελληνικών, που αφορούν στο περιβάλλον και, ταυτόχρονα, προσπάθεια να οριοθετηθούν, με επιστημονικά κριτήρια, οι σχετικοί κανόνες σε κατηγορίες και ομάδες.

Έτσι, η διάρθρωση της ύλης του έργου περιλαμβάνει τις γενικές και ειδικές διατάξεις για την προστασία του περιβάλλοντος, τις σχετικές με τα όργανα και τις διαδικασίες προστασίας και εκείνες που αφορούν στην περιβαλλοντική πληροφόρηση.

Η συλλογή και η επιλογή της ύλης έγινε με κριτήριο την άμεση χρησιμότητα των διατάξεων, ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για το τι πρέπει να προστατεύεται και για ποιο λόγο, αν προστατεύεται ή δεν προστατεύεται και με ποιους τρόπους.

Στο έργο, περιλαμβάνεται και βασική νομολογία, δηλ. αυτή που αφορά στο άρθρο 24 του Συντάγματος, διατάξεις των Συνθηκών ΕΚ/ΕΕ, της ΕΣΔΑ, και συστηματικότερα του εκτελεστικού ν. 1650/1986.

1430 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 1
Ταξινόμιση DDC: 344.046 (Περιβάλλον - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία )
ISBN: 978-960-445-165-4
ISBN (10ψήφιο): 960-445-165-0
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
90.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

85.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.