Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Προαγωγή της υγείας
Συγγραφέας:   Χριστίνα Δαρβίρη


Προαγωγή της υγείας

Το Βιβλίο αυτό αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για τους Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές των Επιστημών Υγείας, της Ιατρικής, της Πανεπιστημιακής και Ανωτάτης εκπαιδεύσεως της χώρας μας. Θα είναι επίσης πολύ χρήσιμο για τους Επιστήμονες Υγείας, τους Επαγγελματίες Υγείας, τους Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όσους φιλοδοξούν να ασκήσουν πολιτική Υγείας για δημιουργία στρατηγικών Προαγωγής Υγείας. Προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για την νέα αντίληψη της Προαγωγής Υγείας δηλαδή "Πώς τα άτομα θα αποκτήσουν τον έλεγχο πάνω στην Υγεία τους και θα την βελτιώσουν". Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει 10 κεφάλαια ταξινομημένα σε 5 ενότητες. Η πρώτη ενότητα περιλαμβάνει τα θεωρητικά μοντέλα, τις γενικές αρχές, την διαδικασία σχεδιασμού εφαρμογής αξιολόγησης της Προαγωγής υγείας, η δεύτερη και η τρίτη την Αγωγή Υγείας, τις τοποθεσίες εφαρμογής της Προαγωγής υγείας και η πέμπτη ενότητα τις κοινωνικές ανισότητες, την Υγεία στον κόσμο, Υγεία-παγκοσμιοποίηοη και τις στρατηγικές Προαγωγής Υγείας.


24χ17 εκ., 333 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 613 (Υγεία)
ISBN: 978-960-399-551-7
ISBN (10ψήφιο): 960-399-551-7
Βάρος: 0.71 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
50.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

44.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Δαρβίρη, Χριστίνα
Η Δρ. Δαρβίρη Χριστίνα είναι Καθηγήτρια Δημόσιας υγείας και Προαγωγής Υγείας της Ανωτάτης εκπαιδεύσεως. Διδάκτωρ Προαγωγής Υγείας - Τομέα κοινωνικής ιατρικής πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει επί σειρά ετών το μάθημα Προαγωγής και Αγωγής Υγείας στην Ανωτάτη εκπαίδευση και είναι υπεύθυνος τομέα στο γνωστικό αυτό αντικείμενο. Έχει μετεκπαιδευτεί επί 4ετία στις ΗΠΑ Πανεπιστήμιο Berkeley Σχολή Δημόσιας Υγείας - Πανεπιστήμιο San Francisco Σχολή επιστημών Υγείας. Έχει διατελέσει φιλοξενούμενη Καθηγήτρια Ερευνήτρια του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ. Είναι Κύρια Ερευνήτρια σε πολλές έρευνες. Τα κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Προαγωγή της Υγείας και Ποιότητας ζωής, για τα οποία έχει συγγράψει Μονογραφίες και έχει κάνει πολλές Δημοσιεύσεις.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.