Η βεντέτα του Λάζαρου
zoom in

Μετά το "Άγγιγμα του Άδη" και το "Σχέδιο Κασσάνδρα", μια νέα περιπέτεια της Μυστικής Ομάδας ΄Ενα με την υπογραφή του μαέστρου της δράσης Ρόμπερτ Λάντλαμ.
Οικολόγοι ακτιβιστές, μυστικές υπηρεσίες και τεράστια οικονομικά συμφέροντα συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ σ΄ αυτό το μυθιστόρημα, που τρέχει με ασύλληπτους ρυθμούς από ήπειρο σε ήπειρο, συναρπάζοντας από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. ΄Ενα μυθιστόρημα με πανέξυπνη πλοκή, αγωνία, εντυπωσιακά επιστημονικά δεδομένα, ίντριγκες και συνεχείς ανατροπές -όλα τα στοιχεία που ανέδειξαν τον Λάντλαμ σ΄ έναν από τους αξεπέραστους τεχνίτες της περιπέτειας και οδήγησαν την κριτική να γράψει χαρακτηριστικά ότι "το να διαβάζεις ένα μυθιστόρημά του είναι σαν να παρακολουθείς μια ταινία του Τζέιμς Μπογτ" ( Entertainment Weekly) .
Το Κίνημα Λάζαρος, μια από τις πιο δυναμικές οργανώσεις στο χώρο της οικολογίας και των "αντιτεχνολογικών" κινήσεων , προβληματίζει όλο και περισσότερο τις μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου. Με ένα μυστηριώδη ηγέτη που κανείς δεν έχει δει ποτέ και είναι γνωστός απλώς ως Λάζαρος, αυτή η πανίσχυρη ομάδα πιστεύεται ότι ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό χτύπημα.
Όταν μια επίθεση αγνώστων σ΄ ένα ερευνητικό κέντρο νανοτεχνολογίας, την ώρα που απ΄ έξω πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων από ένα σύννεφο νανοσυσκευών που απελευθερώθηκαν τυχαία, δημιουργείται σάλος. Κάποιοι απαιτούν την άμεση διακοπή των ερευνών .Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο Λάζαρος. ..
Ο αντισυνταγματάρχης Τζον Σμιθ καλείται από τη Μυστική Ομάδα Ένα για να εξακριβώσει την αλήθεια σχετικά με την αμφιλεγόμενη οργάνωση -μια αποστολή που κανείς ως τώρα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει. Αλλά καθώς ο Σμιθ αρχίζει να ερευνά την περίπλοκη αυτή υπόθεση, διαπιστώνει σύντομα ότι το Κίνημα Λάζαρος είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Κ, ένα φονικό σχέδιο που απειλεί δισεκατομμύρια ψυχές βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. ..

Σαμάνθα Κωνσταντέα (Μεταφραστής)


Robert Ludlum

Robert Ludlum (Συγγραφέας)

Ο Ρόμπερτ Λάντλαμ γεννήθηκε το 1927 στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Γουέσλιαν. Ασχολήθηκε με το θέατρο ως ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας μέχρι το 1971, οπότε δημοσίευσε το πρώτο του μυθιστόρημα, "Η κληρονομιά των Σκαρλάτι", που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία διεθνώς. Έκτοτε έγραψε άλλα είκοσι ένα έργα που μεταφράστηκαν σε 32 γλώσσες και έχουν πουλήσει πάνω 200.000.000 αντίτυπα σε 40 χώρες του κόσμου. Κορυφαία ανάμεσά τους υπήρξαν τα "Ο κύκλος των Ματαρέζε", "Η συνωμοσία των στρατηγών", "Χωρίς ταυτότητα", "Η υπέροχη του Μπόριν", "Επιχείρηση Ίκαρος", "Το χτύπημα του Σκορπιού" και "Ματαρέζε: Η αντίστροφη μέτρηση". Η τριλογία του "Χωρίς ταυτότητα", "Στη σκιά των κατασκόπων" και "Το τελεσίγραφο του Μπορν", συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Πέθανε τον Μάρτιο του 2001 από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 74 ετών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Patrick Larkin (Συγγραφέας)

Ο Πάτρικ Λάρκιν είναι ο συγγραφέας του "The Tribune", και, σε συνεργασία με τον Λάρι Μποντ, πέντε ακόμη θρίλερ που έγιναν μπεστ-σέλερ, μεταξύ των οποίων τα "Red Phoenix" και "The Enemy Within". Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Σικάγου και ζει στη Βόρεια Καλιφόρνια με την σύζυγό του και τα δύο του παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
477
Διαστάσεις:
18χ12
Βάρος:
0.288 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση