Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κατανεμημένες εφαρμογές και ηλεκτρονικό εμπόριο
Συγγραφέας:   Darrel Ince


Κατανεμημένες εφαρμογές και ηλεκτρονικό εμπόριο
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος για τα κατανεμημένα συστήματα που απαντούν στις ανάγκες των επιχειρήσεων και χρησιμοποιούν δικτυακή τεχνολογία - κυρίως τις τεχνολογίες του Διαδικτύου. Αυτό το βιβλίο περιγράφει την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών που αναδύθηκαν και ωρίμασαν τα τελευταία χρόνια, όπως οι διακομιστές Ιστού, η HTML, η Java, η CORBA και η XML. Ειδικότερα μελετά ορισμένες πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπου παρουσιάζονται προβλήματα απόδοσης και αξιοπιστίας. Το βιβλίο χρησιμοποιεί μια προσέγγιση "από κάτω προς τα πάνω" και συζητά το μοντέλο πελάτη-διακομιστή και τα υποδείγματα κατανεμημένου υπολογισμού πριν προχωρήσει σε ποιο εξειδικευμένες τεχνολογίες που αποτελούν παραδείγματα των γενικών αυτών αρχών. Το τελικό μέρος του βιβλίου καλύπτει πιο προχωρημένα θέματα, όπως η ασφάλεια Διαδικτύου, η συγχρονικότητα, οι πράκτορες και ο αφανής-κινητός υπολογισμός.

24χ17 εκ., 552 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα), 380.102 9 (Εμπόριο, Ηλεκτρονικό), 004.65 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Δίκτυα)
Άλλα πρόσωπα: Κ. Γ. Μαργαρίτης (Μεταφραστής) , Κ. Γ. Μαργαρίτης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-8396-34-0
ISBN (10ψήφιο): 960-8396-34-4
Βάρος: 1.187 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
45.44
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

42.22
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Darrel Ince είναι Καθηγητής Υπολογιστικής στο Βρετανικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει γράψει περισσότερα από 30 βιβλία, μεταξύ των οποίων και το "Active Java", ένα από τα πρώτα βιβλία σχετικά με προγραμματισμό σε Java.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.