Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διεθνή λογιστικά πρότυπα 2007

Διεθνή λογιστικά πρότυπα 2007
46 κεφάλαια σε 2.000 σελίδες, με:
. εκτενή παρουσίαση και ανάλυση όλων των ΔΛΠ, ΔΠΧΑ, ΜΕΕ και ΕΕ-ΔΧΑ
. οδηγούς πρακτικής εφαρμογής, εκατοντάδες σχεδιαγράμματα και σχηματικές παραστάσεις για λήψη αποφάσεων (decision trees)
. υποδείγματα γνωστοποιήσεων για όλα τα ΔΛΠ και ΔΠΧΑ από πραγματικές χρηματοοικονομικές καταστάσεις εταιρειών που εφαρμόζουν τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ για πάνω από 25 χρόνια
. περισσότερα από 800 παραδείγματα και εκπαιδευτικές περιπτωσιολογίες (case studies).
. Συμπεριλαμβάνει ειδικό γλωσσάριο και ευρετήριο.

24χ18 εκ., 2100 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 657 (Λογιστική)
ISBN: 978-960-88186-4-4
ISBN (10ψήφιο): 960-88186-4-8
Βάρος: 2.788 κιλά
Εκδότης: Globaltraining
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
96.81
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

86.16
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Βλάχος, Χρίστος
Ο Δρ. Χρίστος Βλάχος γεννήθηκε στο χωριό Κλήρου της Κύπρου το 1968. Είναι απόφοιτος του Grammar School Λευκωσίας, του Edinburgh Business School (Heriot Watt University) της Σκωτίας με μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ και του Middlesex University Business School της Αγγλίας με διδακτορικό τίτλο Doctor of Philosophy in Accounting (PhD). Η διδακτορική του διατριβή είχε τίτλο "An Empirical Investigation of the Financial Disclosure Practices of Cypriot and Greek Companies". Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου του Association of Corporate Treasurers - ACT (UK), Fellow του Association of Chartered Certified Accountants - ACCA (UK) και είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου - ΣΕΛΚ. Μετά τις σπουδές του εργάστηκε στο διεθνή λογιστικό/ ελεγκτικό οίκο Coopers & Lybrand (PricewaterhouseCoopers) και το 1990 συνίδρυσε τον επαγγελματικό εκπαιδευτικό οργανισμό Accountancy Tutors Cyprus, ο οποίος το 1994 συγχωνεύτηκε με το Intercollege Κύπρου. Το 1996 ίδρυσε τον πολυεθνικό επαγγελματικό εκπαιδευτικό οργανισμό Globatraining, ο οποίος σε διάστημα 5 χρόνων εξελίχθηκε σε ένα από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή που προσφέρει προγράμματα σπουδών για τους παγκοσμίως καταξιωμένους επαγγελματικούς τίτλους του Association of Chartered Certified Accountants - UK (ACCA), του Chartered Financial Analysts -USA (CFA), του Certified Internal Auditors - USA (CIA), του Institute of Chartered Accountants in England &t Wales (ICAEW), του Chartered Institute of Public Relations - UK (CIPR) κ.λπ. Είναι Πρόεδρος και Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου Globaltraining, Διευθυντής Επαγγελματικών Σπουδών και Διοικητικός Σύμβουλος του Intercollege Κύπρου και έχει διατελέσει Διοικητικός Σύμβουλος σε πολλές εταιρείες που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Έχει διδάξει Λογιστική και Χρηματοοικονομική σε περισσότερες από 10 χώρες της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής και έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες λογιστές/ελεγκτές στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Έχει συγγράψει 7 βιβλία για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και τη Λογιστική, 5 εκ των οποίων έχουν γίνει Best Sellers. Ο Χρίστος είναι ο άνθρωπος που το 1996 εισήγαγε το ΑCCΑ στην Ελλάδα, με την ίδρυση του Globaltraining Ελλάδος και την εισαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικών σπουδών για το ΑCCΑ και τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Το 2002 προετοίμασε με το Λουκά Λουκά την 1η έκδοση του βιβλίου "Διεθνή λογιστικά πρότυπα", ενός βιβλίου που χαρακτηρίστηκε "έκδοση σταθμός" για το λογιστικό/ελεγκτικό επάγγελμα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι παντρεμένος με την Αλεξία και έχουν δύο παιδιά, τον Ανδρέα και τον Άνθο.

Λουκά, Λουκάς
Ο Λουκάς Λουκά γεννήθηκε στη Λευκωσία Κύπρου το 1967. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόοβιου Πολυτεχνείου με πτυχίο στο κλάδο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (Μηχανικός Υπολογιστών και Πληροφορικής), του Leicester University με μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα και κάτοχος του τίτλου Fellow του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA - UK). Μετά τις σπουδές του εργάστηκε στον διεθνή λογιστικό-ελεγκτικό οίκο Coopers & Lybrand (PricewaterhouseCoopers) και στη συνέχεια στη Λαϊκή Τράπεζα. Ταυτόχρονα εργάστηκε ως καθηγητής διδάσκοντας σε υποψηφίους για την απόκτηση του τίτλου ΑCCΑ μαθήματα Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (ΔΛΠ) και Διοικητικής Λογιστικής στην Κύπρο, Ελλάδα, Πολωνία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Ρωσσία. Από το 2001 εργάστηκε σε πλήρη βάση στον πολυεθνικό επαγγελματικό εκπαιδευτικό οργανισμό της Globaltraining διδάσκοντας σε χιλιάδες συμμετέχοντες σε σεμινάρια ΔΛΠ στην Ελλάδα, Κύπρο, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Πολωνία και Ουγγαρία. Ταυτόχρονα εργάζεται στην Academy of Business (Πολωνίας) διδάσκοντας μαθήματα για την απόκτηση του τίτλου ΑCCΑ καθώς και σε πρακτική εκπαίδευση για τα ΔΛΠ σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Το 2002 συνέγραψε με τον Δρ. Χρίστο Βλάχο το τετράτομο εγχειρίδιο για την πρακττική εφαρμογή των ΔΛΠ, το οποίο ήταν ο προπομπός του βιβλίου "Διεθνή λογιστικά πρότυπα". Ο Λουκάς έχει δύο παιδιά τη θέλμα και την Θέκλα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.