Πνευματική διάσταση στην πολιτική
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πνευματική διάσταση στην πολιτική

Αλλάζοντας τον κόσμο εκ των έσω

Gordon Davidson

Corinne McLaughlin

24.35€ -26% 18.02€

Σ` αυτό το επαναστατικό βιβλίο, οι κοινωνικοί ακτιβιστές Κορίν Μακλάφλιν και Γκόρντον Ντέιβιντσον μεταφέρουν την προσοχή από τον πολιτικό διάλογο των «βραδινών ειδήσεων» στα κρυμμένα πνευματικά αίτια των παγκόσμιων γεγονότων. Μαθαίνουμε να ανακαλύπτουμε την πνευματική διάσταση των σημαντικών ανθρώπινων κρίσεων και να εφαρμόζουμε τη σοφία των μεγαλύτερων πνευματικών παραδόσεων του κόσμου στα πιεστικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της εποχής. Η μοναδική μεταφυσική προοπτική αυτού του βιβλίου δείχνει πως οι αρχές μιας πολιτικής με πνευματική διάσταση εφαρμόζονται σε χώρους πολιτικής και κοινωνικής δράσης. Και, το πιο σημαντικό, η Πνευματική Διάσταση στην Πολιτική δείχνει ότι το εσωτερικό έργο κάθε ατόμου (ο διαλογισμός, η προσευχή, ο οραματισμός) μπορεί να επηρεάσει τα εξωτερικά γεγονότα, γιατί όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι εδώ και τώρα ώστε να αλλάξει ο κόσμος.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Άννα Σπέρτου (Μεταφραστής)


Gordon Davidson

Gordon Davidson (Συγγραφέας)

O Γκόρντον Ντέιβιντσον έχει γράψει μαζί με την Κορίν Μακλαφλίν το βιβλίο "Βuilders of the Dawn" και είναι οι ιδρυτές του Κέντρου Διορατικής Ηγεσίας στην Ουάσινγκτον, όπου παραδίδονται μαθήματα για την Αιώνια Σοφία και την Ηγεσία στην πολιτική και στις επιχειρήσεις, ενώ παρέχουν και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Επίσης, έχουν ιδρύσει τον Σείριο, ένα οικολογικό χωριό και μια εκπαιδευτική κοινότητα στη Μασαχουσέτη. Είναι πρώην μέλη και νυν εταίροι του Ιδρύματος Φίντχορν στη Σκοτία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Corinne McLaughlin

Corinne McLaughlin (Συγγραφέας)

Η Κορίν Μακλαφλίν έχει γράψει μαζί με τον Γκόρντον Ντέιβιντσον το βιβλίο "Βuilders of the Dawn" και είναι οι ιδρυτές του Κέντρου Διορατικής Ηγεσίας στην Ουάσινγκτον, όπου παραδίδονται μαθήματα για την αιώνια σοφία και την ηγεσία στην πολιτική και στις επιχειρήσεις, ενώ παρέχουν και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Επίσης, έχουν ιδρύσει τον Σείριο, ένα οικολογικό χωριό και μια εκπαιδευτική κοινότητα στη Μασαχουσέτη. Είναι πρώην μέλη και νυν εταίροι του Ιδρύματος Φίντχορν στη Σκοτία. Η Κορίν έχει διδάξει πολιτικές επιστήμες στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Ουάσινγκτον και έχει διατελέσει συντονίστρια μιας εθνικής Ομάδας Κρούσης Βιώσιμων Κοινοτήτων για το Συμβούλιο Βιώσιμης Ανάπτυξης του πρώην προέδρου Κλίντον. Παλαιότερα ήταν διευθύνων σύμβουλος του Φόρουμ Κοινωνικών Επενδύσεων και του Συνασπισμού για Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Οικονομίες (CERES), ενώ έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των Αρχών CERES.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
688
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.784 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση