Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Συστηματική διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας εργασίας στα τεχνικά έργα
Συγγραφέας:   Αμαλία Μουτσοπούλου


Συστηματική διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας εργασίας στα τεχνικά έργα
Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτικών μηχανικών αλλά και των τεχνολόγων μηχανικών στο πολύ σοβαρό θέμα της ασφάλειας στα τεχνικά έργα. Αποτελεί πλήρες βοήθημα για τους πολιτικούς μηχανικούς, τους πολιτικούς δομικών έργων και έργων υποδομής που θέλουν να εργαστούν ως μηχανικοί ασφάλειας.
Η ασφάλεια και υγεία στους εργοταξιακούς χώρους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε κατασκευαστική και εργοληπτική εταιρία. Η στελέχωση των επιχειρήσεων από εξειδικευμένους σε θέματα ασφάλειας μηχανικούς είναι αναγκαία. Η σύνταξη του Φακέλου Ασφάλειας και Υγείας, του Σχεδίου Ασφάλειας και Υγείας, η ενημέρωση των εργαζομένων σε θέματα ασφάλειας, η ανάλυση ατυχημάτων, η επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων παρολίγων ατυχημάτων απαιτούν γνώσεις σε θέματα Μηχανικής Ασφάλειας. Μαθήματα όπως Υγιεινή και Ασφάλεια Εργασίας, Οργάνωση εργοταξίου οφείλουν να έχουν πρωτεύοντα ρόλο στα προγράμματα σπουδών των πολυτεχνικών και τεχνολογικών σχολών.
Το παρόν βιβλίο συγκεντρώνει το θεσμικό πλαίσιο τους εργονομικούς παράγοντες και τη διαχείριση ρίσκου-πρόληψη εργατικών ατυχημάτων που οφείλουν να γνωρίζουν οι μηχανικοί.
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 203 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 331 (Εργασία), 613.62 (Επαγγελματική υγιεινή)
ISBN: 978-960-418-131-5
ISBN (10ψήφιο): 960-418-131-9
Βάρος: 0.363 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
11.31
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.18
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.