Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ο επίσημος οδηγός της Java

Ο επίσημος οδηγός της Java
To βιβλίο αυτό υποστηρίζεται, επικυρώνεται και συγγράφεται από τους δημιουργούς της τεχνολογίας Java στην Sun Microsystems, Inc. Είναι η επίσημη σειρά για πλήρεις, ειδικές και οριστικές πληροφορίες για την τεχνολογία Java.
Ένας εύχρηστος οδηγός στην γλώσσα προγραμματισμού Java, ο Επίσημος Οδηγός της Javaβ„ʼ, Τέταρτη Έκδοση, είναι τέλειος για κάθε προγραμματιστή που αναζητά μια σίγουρη διαδρομή προς την εμπειρία και την γνώση με την Java SE. Αυτός ο δημοφιλής οδηγός «από την Πηγή» έχει αναθεωρηθεί πλήρως και έχει ενημερωθεί για να καλύπτει την Έκδοση 6 της πλατφόρμας Java, Standard Edition.
Γραμμένο από μέλη της ομάδας λογισμικού Java στην Sun Microsystems, αυτό το βιβλίο χρησιμοποιεί μια δοκιμασμένη, διαδραστική προσέγγιση και ασχολείται με πραγματικά προβλήματα που σας μαθαίνουν την πλατφόρμα Java με παραδείγματα.
Νέα σε αυτή την έκδοση του βιβλίου είναι τα κεφάλαια για τις Γενικεύσεις, τις Συλλογές, το Java Web Start, το Περιβάλλον της Πλατφόρμας, και τις Κανονικές Εκφράσεις. Βασικές ενότητες, συμπεριλαμβανομένων των, Παραλληλία (πρώην Νήματα), I/O, Έννοιες Αντικειμενοστρεφούς Προγραμματισμού, και Τα Βασικά της Γλώσσας, έχουν γραφεί ξανά εξ ολοκλήρου για να αντανακλούν την ανάδραση των χρηστών και να καλύπτουν νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στην πλατφόρμα Java SE 6. Ένα νέο παράρτημα περιέχει πληροφορίες για τον τρόπο προετοιμασίας για τις εξετάσεις Java Programming Language Certification.
Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, θα βρείτε σαφείς επεξηγήσεις των βασικών για τα αντικείμενα, τις κλάσεις και τις δομές δεδομένων, καθώς και λεπτομερειακή κάλυψη των εξαιρέσεων, I/O και νημάτων. Όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτό το βιβλίο κλασσικό έχουν διατηρηθεί, συμπεριλαμβάνοντας εύχρηστες περιλήψεις στο τέλος κάθε ενότητας και Ερωτήσεις και Ασκήσεις για να σας διευκολύνουν να εξασκηθείτε με όσα μάθατε.

Το συνοδευτικό CD είναι γεμάτο με πολύτιμες πηγές, συμπεριλαμβανομένων της πρόσφατης έκδοσης Java SE (JRE, JDK, των προδιαγραφών του Java API και της τεκμηρίωσης οδηγού), των παραδειγμάτων κώδικα από το βιβλίο, και των λύσεων και απαντήσεων στις ασκήσεις και τις ερωτήσεις.

24χ17 εκ., 639 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού)
Άλλα πρόσωπα: Χρυσούλα Α. Κουτρούμπα (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-512-515-8
ISBN (10ψήφιο): 960-512-515-3
Βάρος: 1.139 κιλά
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
39.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.