Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πρακτικός δικηγορικός φορολογικός οδηγός 2007

No Cover
Ο Πρακτικός Δικηγορικός Φορολογικός Οδηγός αποτελεί το πιο αξιόπιστο και διεξοδικό βοήθημα για την αντιμετώπιση όλων των φορολογικών και λογιστικών θεμάτων του δικηγόρου.
Στα τέσσερα κεφάλαια του βιβλίου αναλύονται σε βάθος και αποσαφηνίζονται όλα όσα αφορούν στα έσοδα και στις δαπάνες από την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος, στην ορθή τήρηση των βιβλίων και των στοιχείων και στη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων.
Αντιμετωπίζονται όλα τα σκοτεινά σημεία και προσφέρονται εναλλακτικές λύσεις μέσα από υποδείγματα και εξαντλητικά παραδείγματα, τεκμηριωμένα με τις πιο πρόσφατες εγκυκλίους και δικαστικές αποφάσεις.
Ενδεικτικά, παρέχονται οδηγίες για: Δικαιολογητικά για την είσπραξη αμοιβών - καταχώριση αμοιβών Παρακρατήσεις από Δικηγορικούς Συλλόγους Παραστάσεις σε δικαστήρια, συμβόλαια, απαλλοτριώσεις συνδικίες πτωχεύσεως Θέματα ειδικών περιπτώσεων αμοιβών Δικηγόρων (Δικηγόροι δημοσίου, δήμων - κοινοτήτων, είσπραξη ποσών για λογαριασμό πελατών κ.λπ.) Θέματα νέων δικηγόρων Θέματα επί παγία αντιμισθία δικηγόρων Θέματα δικηγορικών εταιρειών Εκπιπτόμενες δαπάνες και φορολογικά στοιχεία δαπανών Δαπάνες για ασκούμενους, υπαλλήλους κ.λπ. Πάγια στοιχεία και αποσβέσεις Περιεχόμενο Αποδείξεων Παροχής Υπηρεσιών Συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών - προμηθευτών Εισοδήματα από δύο πηγές Εισόδημα από ακίνητα Διορθωτικές - τροποποιητικές δηλώσεις
Επιπλέον: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φορολογική δήλωση οικονομικού έτους 2007 (χρήση 2006) Παραδείγματα συμπλήρωσης εντύπων Ε1, Ε2, Ε3, Ε9 Κυριότερες φορολογικές αλλαγές για το οικονομικό έτος 2008 μετά και τον ν. 3522/2006 Η ύλη του βιβλίου συμπληρώνεται με παράρτημα που περιέχει τους πίνακες προεισπραττόμενων δικηγορικών αμοιβών, τις αξίες γραμματίων προείσπραξης εξωτραπεζικών επιτοκίων και παραδείγματα συμπλήρωσης Προσωρινής Δήλωσης (Διμηνιαίας Απόδοσης Φόρου) και συμπλήρωσης βεβαίωσης παρακράτησης φόρου του άρθρου 83 παρ. 2 του ΚΦΕ. Ένα απαραίτητο εγχειρίδιο που θα συμβουλεύεστε όλο το χρόνο.

194 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 348.023 (Φορολογικός κώδικας )
ISBN: 978-960-445-160-9
ISBN (10ψήφιο): 960-445-160-Χ
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
20.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.