Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ευρωπαϊκά εκτιμητικά πρότυπα

Offer
Η ΤΕGoVA (Ένωση Εκτιμητικών Οργανισμών της Ευρώπης) είναι ένας διεθνής Οργανισμός με έδρα τις Βρυξέλλες, που εκπροσωπεί τους Εκτιμητές από όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες, ενώ έχει και παρατηρητές από άλλες χώρες.
Από την ίδρυση της, το 1977, έθεσε ως στόχο της, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη εκτιμητικών προτύπων και την υιοθέτηση τους από τις χώρες της Ε.Ε. αλλά και άλλες αναπτυσσόμενες χώρες.
Τα πρότυπα αυτά έχουν αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνεται η εκτίμηση περιουσιακών στοιχείων και να ενημερώνονται οι χρήστες των εκτιμήσεων.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) είναι ένας επιστημονικός, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, που ιδρύθηκε το 2000 και αποσκοπεί στην ανάπτυξη της Εκτιμητικής στην Ελλάδα, μέσω ημερίδων, σεμιναρίων, εκδόσεων και άλλων εκδηλώσεων.
Ήδη το ΕΛ.Ι.Ε. αριθμεί άνω των 250 μελών και αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης της εκτιμητικής.
Η παρούσα έκδοση των Ευρωπαϊκών Εκτιμητικών Προτύπων (Ε.Ε.Π.) αποτελεί την πρώτη έκδοση πρότυπων εκτιμητικής στη χώρα μας, η οποία πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στον κοινό στόχο της βελτίωσης της ποιότητας των εκτιμήσεων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσων χρειάζονται τέτοιες εκτιμήσεις, αλλά και για τη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς απαιτήσεις.
Ακόμη θα συμβάλει και στην καλύτερη ενημέρωση και προστασία του επενδυτικού κοινού.

24χ17 εκ., 399 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 332.602 18 (Επενδύσεις - Πρότυπα)
Άλλα πρόσωπα: Συλλογικό έργο (Μεταφραστής) , Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) (Φορέας) ,
ISBN: 978-960-02-2068-1
ISBN (10ψήφιο): 960-02-2068-9
Βάρος: 0.835 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
37.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.86
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.