Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Επαγγελματικοί υπολογισμοί αυτοκινήτων, οχημάτων

Επαγγελματικοί υπολογισμοί αυτοκινήτων, οχημάτων
Το βιβλίο "Επαγγελματικοί υπολογισμοί Μηχανικού αυτοκινήτου" γράφτηκε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονες παιδαγωγικής, σαν βιβλίο διδασκαλίας και ασκήσεων .Βασίζεται στις βασικές γνώσεις γενικών υπολογισμών, οι οποίες αναφέρονται στο πρώτο κεφάλαιο. Σε δύο επόμενα κεφάλαια επιλύονται θέματα που αναφέρονται σε τεχνικούς υπολογισμούς και σε υπολογισμούς σε αυτοκίνητα. Στο τέταρτο κεφάλαιο γίνεται ανάπτυξη ενός νέου κεφαλαίου που δημιουργήθηκε με ασκήσεις εξετάσεων σε ολοκληρωμένους μηχανισμούς, κάτι που συντελεί στη διασύνδεση των ειδικοτήτων σύμφωνα με την αναδιάταξη της εκπαιδεύσεως στα επαγγέλματα. Σε κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται μεθοδικά η διδασκόμενη ύλη και συμπληρώνεται με πολλά παραδείγματα, ασκήσεις, εικόνες και παραστάσεις. Οι ασκήσεις δίνουν την ευκαιρία στο μαθητή να εφαρμόσει όσα έμαθε, σε πρακτικές εφαρμογές, ώστε και την ύλη να εμπεδώσει αλλά και να εμβαθύνει στις γνώσεις του.
Στους υπολογισμούς χρησιμοποιούνται εξισώσεις μεγεθών (εγγράμματες) κατά DIN 1313. Αυτές τονίζονται ιδιαίτερα. Εκεί, που φαίνεται αναγκαία μία απλοποίηση για την καλύτερη κατανόηση, παρουσιάζονται οι τύποι διαμορφωμένοι με καθορισμένες μονάδες αριθμητικές εξισώσεις κατά DIN 1313Ι και επισημαίνονται ιδιαίτερα με φόντο. Οι εξισώσεις μονάδων είναι σε γκρι υπόβαθρο. Οι αξιοπρόσεκτες προτάσεις και οι κανόνες υπολογισμών, οι οποίοι είναι σπουδαίοι για το μαθητή. είναι γραμμένες μέσα σε πλαίσιο.
Το βιβλίο γράφτηκε για το μαθητευόμενο αλλά και για τον τεχνίτη και σχηματίζει μία μονάδα με τα άλλα βιβλία της σειράς "Βιβλιοθήκη Αυτοκινήτου"
Rolf Gscheidle

24χ17 εκ., 222 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 629.287 (Αυτοκίνητα - Συντήρηση και επισκευή)
Άλλα πρόσωπα: Μελέτιος Δ. Βούλγαρης (Μεταφραστής) , Σ. Τριανταφύλλου (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-331-396-0
ISBN (10ψήφιο): 960-331-396-3
Βάρος: 0.438 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
15.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.92
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.