Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Χαρακτηριστικά περιστατικά της ζωής μου
(Και το χρονικό των επιστημονικών μου αναζητήσεων: Αυτοβιογραφία, με την ευκαιρία συμπλήρωσης πενήντα χρόνων διδασκαλίας, συγγραφής και έρευνας 1955-2005)
Συγγραφέας:   Κωνσταντίνος Γ. Μάνος


Offer
Στο κεφ. 1 περιέχονται αυτοβιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα, με αναφορές στην ιστορία του χωριού του (Επταχώρι - Καστοριάς) και σε άλλα γεγονότα, όπως ο πόλεμος του ΄40, η αντίσταση, ο εμφύλιος, που αποτελούν βιώματα της παιδικής και εφηβικής του ηλικίας, καθώς και βιώματα από την εκπαιδευτική του σταδιοδρομία.

Στο κεφ. 2 γίνεται αναφορά στο συγγραφικό και ερευνητικό του έργο, τεσσάρων χιλιάδων σελίδων περίπου, που καλύπτει τις περιοχές: Παιδαγωγική, Ψυχολογία, Φιλοσοφία, πεζά-ποίηση και όπου περιλαμβάνονται επιλογές από το έργο του αυτό, που παρουσιάζουν γενικότερο ενδιαφέρον, αλλά και ειδικότερο ενδιαφέρον για τους εκπαιδευτικούς και τους νέους.

Στο κεφ. 3 γίνεται αναφορά στις εκδηλώσεις και στις τιμητικές διακρίσεις που του επιδαψιλεύτηκαν.

24χ17 εκ., 248 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 920 (Αυτοβιογραφίες)
ISBN: 978-960-333-472-9
ISBN (10ψήφιο): 960-333-472-3
Βάρος: 0.533 κιλά
Εκδότης: Γρηγόρη
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
16.31
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.56
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μάνος, Κωνσταντίνος Γ.
Ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Γ. Μάνος, (πτυχ. Παιδαγ. Ακαδημίας, Άριστα, Μετ/σης στο Παν/μιο Αθηνών, Άριστα, πτυχ. Αγγλικής φιλολογίας Πανεπιστημίου Θες/νίκης, Λ. Καλώς, Diploma Education University Edinburgh, Λ. Καλώς, Master Ed. Univ. Glasgow, Άριστα, Master Arts Univ. Conn. USA, Λ. Καλώς, Διδακτορικό Ψυχοπαιδαγωγικής Παν. Αθηνών, Λ. Καλώς), αποχώρησε από την εκπαίδευση το 2005, μετά από ευδόκιμη υπηρεσία πενήντα ετών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Γενική, Παιδ. Ακαδ., ΣΕΛΕΤΕ, Α.Ε.Ι.). Συγγραφέας πολλών βιβλίων, ερευνών, μελετών και άρθρων. Συμμετοχή σε πολλά συνέδρια. Με το τελευταίο πόνημα του: "Χαρακτηριστικά περιστατικά της ζωής μου", στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στους νέους: "Όσο αντίξοες και αν είναι οι συνθήκες της ζωής σας, αν θέσετε υψηλούς στόχους, αντίστοιχους βέβαια των δυνατοτήτων σας, είναι δυνατό να τους πετύχετε αν εργαστείτε ευσυνείδητα, συστηματικά με υπομονή, επιμονή και πείσμα".

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.