Το τελικό αντίο του κόμη Δράκουλα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το τελικό αντίο του κόμη Δράκουλα

Χριστίνα Ενέ

12.78€ -10% 11.50€

Δύο δίδυμα από τη Θεσσαλονίκη, ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος Έλλις, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στα Καρπάθια παρακινούμενοι από την επιθυμία τους να εξερευνήσουν το μυστήριο που εδώ και αιώνες περιβάλλει το «Καταραμένο» Κάστρο του Κόμη Δράκουλα. Η συνάντησή τους με τα ξαδέλφια τους από την Αμερική και την ατίθαση παρέα τους φέρνει τα πάνω κάτω στην ήρεμη περιήγησή τους αφού τους εμπλέκει σε μια απίστευτη ιστορία μυστηρίου στα έγκατα του «Δαιμονισμένου» Κάστρου.
Τα ανεξήγητα γεγονότα, οι διαβολικές συμπτώσεις και τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα ενισχύοντας την πεποίθηση των διδύμων Έλλις ότι το Πνεύμα του Παρεξηγημένου Μονάρχη Βλαντ Τσέπεσι συνεχίζει να πλανάται πάνω από τις κορυφές των Καρπαθίων, στοιχειωμένο από την αχαριστία των απογόνων του, που αρκετούς αιώνες μετά την ένδοξη διακυβέρνησή του, αποφάσισαν να του φορέσουν το χολυγουντιανό στέμμα του βασιλιά - βαμπίρου προκειμένου να προσελκύσουν τους ξένους τουρίστες.
Ποιος ήταν τελικά ο Κόμης Δράκουλας; Ο χαρισματικός ηγέτης που αγαπούσε και προστάτευε τον λαό και τη θρησκεία του από τους βαρβάρους επιδρομείς ή μήπως ο απόλυτος βασιλιάς τιμωρός που αντλούσε την εξουσία του μέσα από τη φρίκη των δημοσίων εκτελέσεων και των απάνθρωπων βασανιστηρίων;

Χριστίνα Ενέ

Χριστίνα Ενέ (Συγγραφέας)

Η Χριστίνα Ενέ γεννήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Η πολυεθνικότητα της οικογένειάς της σε συνδυασμό με τα συχνά ταξίδια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή ανατροφή της και έτσι, από νεαρή ηλικία, μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρουμανικά και Ιταλικά. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές της στο Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της ασχολήθηκε με τη διερμηνεία και τη μετάφραση ενώ από το 1994 εργάζεται στην Εκπαίδευση κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό της να δημιουργεί νέους πολίτες της Ευρώπης μέσα από τη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Τα τελευταία έξι χρόνια ζει στην Έδεσσα με την οικογένειά της. Έχει τρεις γιους οι οποίοι την βοηθούν να κατανοεί και να αγαπάει ακόμη περισσότερο όλα τα παιδιά του κόσμου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
373
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.449 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση