Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αγορά εργασίας
(Κατακτήστε τη θέση που σας αξίζει)
Συγγραφέας:   Ανδρέας Γ. Δημόπουλος


Αγορά εργασίας
Το σύγγραμμα που κρατάτε στα χέρια σας μπορεί να σας βοηθήσει:
- Δίνοντάς σας χρήσιμες διευθύνσεις αναζήτησης εργασίας στο διαδίκτυο.
- Παρέχοντας σωστή και έγκυρη πληροφόρηση για άλλες πηγές ανεύρεσης εργασίας.
- Καθοδηγώντας σας στην ορθή συμπλήρωση και διατύπωση ενός αποτελεσματικού βιογραφικού.
- Συμβουλεύοντας και κατευθύνοντάς σας στην κατάλληλη θέση εργασίας για εσάς προσωπικά.
- Εκπαιδεύοντάς σας για το πώς θα προβάλλετε τον εαυτό σας καλύτερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
- Μαθαίνοντάς σας πώς να διαπραγματευτείτε αποτελεσματικότερα το επίπεδο των αποδοχών σας και την ανέλιξή σας σε υψηλότερη θέση.
- Προσφέροντάς σας ενημέρωση με διευθύνσεις και τηλέφωνα των μεγαλυτέρων Ελληνικών αλλά και πολυεθνικών επιχειρήσεων στη χώρα μας.
- Παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση για άλλες πηγές αναζήτησης εργασίας, όπως οι περισσότερες εταιρίες επιλογής προσωπικού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό καθώς επίσης και οι αντίστοιχες διευθύνσεις των Κ.Π.Α. του ΟΑΕΔ, για γραφεία διασύνδεσης των ελληνικών πανεπιστημίων, υπουργεία, χρήσιμες διαδικτυακές τοποθεσίες.

24χ17 εκ., 237 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 331 (Εργασία), 650.14 (Βιογραφικά σημειώματα)
ISBN: 978-960-456-035-6
ISBN (10ψήφιο): 960-456-035-2
Βάρος: 0.451 κιλά
Εκδότης: Ζήτη
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
21.30
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.17
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Δημόπουλος, Ανδρέας Γ.
Ο Ανδρέας Γ. Δημόπουλος γεννήθηκε στα Γρεβενά το 1967. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών (M.B.A.) με ειδίκευση στη διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι επίσης υποψ. διδάκτορας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως ανώτερο διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως η "Xerox Hellas" (Major Account Officer), η "Bell Atlantic Hellas" (διευθυντής πωλήσεων), η "Hilti Hellas" (περιφερειακός διευθυντής Β. Ελλάδος) και στην "Hellas on Line" σήμερα όπου κατέχει τη θέση του διευθυντή γραφείου Β. Ελλάδος. Διατέλεσε επίσης Σύμβουλος Εκπαίδευσης των Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Νομό Θεσσαλονίκης και καθηγητής στον εκπαιδευτικό οργανισμό "Παστέρ". Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ. του Υπουργείου Εργασίας. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων σχετικά με τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις, τη διοίκηση προσωπικού, την εκπαίδευση και επιλογή προσωπικού με τη μέθοδο της συνέντευξης και έχει διεξάγει προσωπικά ικανό αριθμό συνεντεύξεων επιλογής προσωπικού για λογαριασμό των εταιριών που εργάστηκε. Άρθρα και συνεντεύξεις του σχετικής θεματολογίας έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και τον περιοδικό τύπο. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό ως μέλος του Γ.Σ. Γρεβενών και είναι μέλος του Σωματείου "Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης".

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.