Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πώς να περάσετε τα tests δεξιοτήτων και αναλυτικής συλλογιστικής σκέψης
(Διαγωνισμοί Α.Σ.Ε.Π. - τραπεζών: Ασκησάρια γνώσεων και δεξιοτήτων)

Πώς να περάσετε τα tests δεξιοτήτων και αναλυτικής συλλογιστικής σκέψης
Προκειμένου το ελληνικό δημόσιο να προσλάβει ευέλικτους υπαλλήλους, με ώριμο τρόπο σκέψης, με γνώση της πραγματικότητας και όχι απαραίτητα εκείνους που έχουν μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου ή πτυχίου, μαζί με τα άλλα προβλεπόμενα τυπικά προσόντα, οι Υποψήφιοι θα εξετάζονται, με τη Μέθοδο των Πολλαπλών Επιλογών, και θα βαθμολογούνται πάνω σε Tests Γενικής Παιδείας και Γνώσεων, καθώς και πάνω σε Tests βασικών Δεξιοτήτων Αριθμητικού Υπολογισμού, Γλωσσικού Συλλογισμού, Λογικής, Αναλυτικής και Συνθετικής Σκέψης, Κρίσης και Αντίληψης που έχουν οι εξεταζόμενοι. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι τα κατάλληλα Tests παρέχουν αντικειμενικές πληροφορίες σχετικά με τον υποψήφιο και γενικά οδηγούν σε καλύτερες και δικαιότερες αποφάσεις στην επιλογή προσωπικού.
Το ανά χείρας βιβλίο μετον τίτλο "Πώς να περάσετε τα tests δεξιοτήτων και αναλυτικής συλλογιστικής σκέψης", γραμμένο από ειδικούς, με επιστημονική ακριβολογία, ευσύνοπτο και πρακτικό, ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες απαιτήσεις του Συστήματος Εξετάσεων Πρόσληψης στο Δημόσιο μέσω Α.Σ.Ε.Π. Είναι το καταλληλότερο μέσο για μια συστηματική εξάσκηση του νου και πρόκριμα σίγουρης επιτυχίας. Πρόκειται για βιβλιοσύνθεση επιμέρους πραγματειών: 1) Ψυχομετρικά Tests, 2) Tests Αριθμητικού Υπολογισμού και 3) Tests Γλωσσικού Συλλογισμού. Τρία (3) βιβλία, λοιπόν, σε ένα(1).

22χ13 εκ., 933 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 150.287 (Ψυχολογία - Τεστ), 150.151 95 (Ψυχομετρία)
ISBN: 978-960-7591-65-4
ISBN (10ψήφιο): 960-7591-65-8
Βάρος: 1.158 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
63.90
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

56.87
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Αντώνης Ιακ. Ελευθεριάδης είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Φιλολογίας με πλούσιο συγγραφικό έργο. Επόπτης και υπεύθυνος των εκδόσεων "Σύγχρονη Πέννα".

Η Ηρώ Κ. Νικηφορίδου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Στατιστική Ψυχομετρία (Πανεπιστήμιο του Μanchester της Αγγλίας). Εργάζεται ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας σε όμιλο επιχειρήσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων.

Ο Βασίλης Β. Τόγκας είναι πτυχιούχος του μαθηματικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου MSc του Πανεπιστημίου του Birmingham της Αγγλίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.