Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μετάδοση δεδομένων και δίκτυα υπολογιστών ΙΙ
(Β΄ κύκλος ΤΕΕ: Τομέας πληροφορικής - δικτύων Η/Υ)

Offer
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα Μετάδοση Δεδομένων και Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ του 2ου κύκλου ΤΕΕ, του τομέα Πληροφορικής και Δικτύων Η/Υ. Πρόκειται για ένα χρήσιμο, συμπληρωματικό και βοηθητικό βιβλίο για το μαθητή που έχει ξεκάθαρο στόχο την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά και για τον καθηγητή στην καθημερινή διδακτική διαδικασία. Βασική επιδίωξη του βιβλίου είναι να στηρίξει την προσπάθεια του μαθητή να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που συναντά στη μελέτη του σχολικού εγχειριδίου. Αποτελείται από τέσσερα μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει: πληροφορίες για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των σχολών που μπορούν να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους οι υποψήφιοι και τις βάσεις των σχολών αυτών, όπως αυτές διαμορφώθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει: ερωτήσεις για τον έλεγχο των αποκτημένων γνώσεων από το μάθημα Μετάδοση Δεδομένων και Δίκτυα Υπολογιστών Ι της Β΄ Τάξης του 1ου Κύκλου σπουδών, την εξεταστέα ύλη για το σχολικό έτος 2005-2006 και τον τρόπο εξέτασης και αξιολόγησης των θεμάτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις του μαθήματος Μετάδοση Δεδομένων και Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ. Το τρίτο μέρος περιλαμβάνει: οδηγίες-προτάσεις για την οργάνωση του χρόνου, τον προγραμματισμό της μελέτης και των επαναλήψεων καθώς και συμβουλές για αποτελεσματική επίδοση στην εξέταση του μαθήματος Μετάδοση Δεδομένων και Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ. Το τέταρτο μέρος περιλαμβάνει την εξεταστέα ύλη του σχολικού εγχειριδίου με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων. Στο κείμενο της κάθε απάντησης έχουν τονιστεί με έντονη γραφή οι σημαντικότερες λέξεις και ορισμοί, ώστε να βοηθηθεί ο μαθητής στην απομνημόνευση των κύριων σημείων.
Στο τέλος περιέχονται τα θέματα από τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2002-2005, καθώς και επαναληπτικά διαγωνίσματα σύμφωνα με τον τρόπο εξέτασης και αξιολόγησης των μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

24χ17 εκ., 235 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βιβλία για την Εκπαίδευση
Ονομασία υποσειράς: ΤΕΕ
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004.07 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-16-2058-9
ISBN (10ψήφιο): 960-16-2058-3
Βάρος: 0.411 κιλά
Εκδότης: Πατάκη
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
13.75
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

9.49
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.