Δείξτε νεότεροι, ζήστε περισσότερο σε τρία απλά βήματα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δείξτε νεότεροι, ζήστε περισσότερο σε τρία απλά βήματα

Nicholas Perricone

Γίνετε 10 χρόνια νεότεροι σε 28 ημέρες!
Στο best-seller του, "Ρυτίδες - Πρόληψη και θεραπεία χωρίς φάρμακα", ο Dr Perricone αποκάλυψε τα μυστικά της νεανικής, τέλειας επιδερμίδας. Τώρα μας δείχνει ότι η ομορφιά δεν είναι μια "επιδερμική" υπόθεση, παρουσιάζοντας ένα επαναστατικό πρόγραμμα που συμβάλλει στην αντιστροφή της διαδικασίας της γήρανσης εσωτερικά και εξωτερικά. Προχωράει πέρα από την εξάλειψη των ρυτίδων και την επαναφορά της νεανικής εμφάνισης με ένα πρόγραμμα τριών βημάτων που θα σας βοηθήσει να φαίνεστε και να αισθάνεστε 10 χρόνια νεότεροι! Ανακαλύψτε τα μυστικά για να γυρίσετε πίσω τον χρόνο:
Διατροφή. Οι 10 σούπερ-τροφές που αναζωογονούν εσωτερικά και εξωτερικά.
Καλλυντικά προϊόντα. Προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας με πεπτίδια που αλλάζουν όχι μόνο την εμφάνισή μας, αλλά βελτιώνουν και την υγεία μας.
Συμπληρώματα. Αντιγηραντικά, αντιφλεγμονώδη, προάγουν τον μεταβολισμό του λίπους και ενισχύουν τα πεπτίδια, είναι οι δυναμικοί παράγοντες που δίνουν νέα ζωή σε σώμα και νου.

Ελευθερία Μαντζώρου

Ελευθερία Μαντζώρου (Μεταφραστής)

Η Ελευθερία Μαντζώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Απριλίου του 1976. Η πρώτη της επαφή με τον κλάδο της θεραπευτικής έγινε μέσα από τα κέντρα περίθαλψης άγριας πανίδας ΕΚΠΑΖΠ και ΣΠΠΑΖ, όπου εργάστηκε ως εθελόντρια επί ένα έτος περίπου. Έχει συμμετάσχει στα Προγράμματα Φυσικής Καλλιέργειας με τον Masanobu Fukuoka στο Νομό Πέλλας. Ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, όπου διδάχτηκε το παραδοσιακό Τhai Massage στη σχολή της Lek Chaiya. Επίσης, είναι απόφοιτος του Chiang Mai Old Medicine Hospital, μιας σχολής αναγνωρισμένης από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Τhai Massage στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Nicholas Perricone

Nicholas Perricone (Συγγραφέας)

Ο Νίκολας Πέρικον σπούδασε ιατρική στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Εκπαιδεύτηκε στην παιδιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γέιλ και ειδικεύτηκε στη δερματολογία στο Ιατρικό Κέντρο Χένρι Φορντ του Ντιτρόιτ. Κλινικός και ερευνητής δερματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κονέκτικατ, ο δόκτορας Πέρικον είναι βοηθός κλινικός καθηγητής δερματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Γέιλ. Έχει γράψει πολλά επιστημονικά άρθρα και συνεργάζεται με το επιστημονικό περιοδικό "Δέρμα και Γήρανση". Είναι πρόεδρος του Διεθνούς Συμποσίου Γερασμένου Δέρματος, μιας ετήσιας συνάντησης όπου συγκεντρώνονται ερευνητές από όλο τον κόσμο και ανακοινώνουν τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις τους για την πρόληψη του γήρατος και του γερασμένου δέρματος. "Η θεραπεία των ρυτίδων" είναι το πρώτο του βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
335
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.517 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση