Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Servlets και σελίδες διακομιστή Java
(Τεχνολογίες πυρήνα)
Συγγραφείς:   Marty Hall, Larry Brown,


Offer
Η πλατφόρμα Java 2 είναι η πλέον καθιερωμένη τεχνολογία για την ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου και υπηρεσιών που λειτουργούν μέσω του Ιστού.
Οι μικροϋπηρεσίες (servlets) και οι σελίδες διακομιστή Java (JSP) αποτελούν το θεμέλιο αυτής της πλατφόρμας, καθώς παρέχουν το σύνδεσμο μεταξύ των πελατών Ιστού και των εφαρμογών που εκτελούνται στην πλευρά του διακομιστή.
Στη δεύτερη αμερικανική έκδοση αυτού του διεθνούς best-seller, οι συγγραφείς σάς εξηγούν πώς να αξιοποιήσετε τις πιο σύγχρονες δυνατότητες των μικροϋπηρεσιών και των σελίδων JSP.
Σε αντίθεση με άλλα βιβλία, που πραγματεύονται μεμονωμένα είτε τις μικροϋπηρεσίες είτε τις σελίδες JSP, ο οδηγός αυτός καλύπτει και τις δύο τεχνολογίες, αναφέροντας πότε είναι καλύτερη η χρήση της μιας και πότε της άλλης, καθώς και πότε -και πώς- θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί.
Μεταξύ άλλων, το βιβλίο καλύπτει θέματα όπως: μπισκότα (cookies), παρακολούθηση συνεδριών (session tracking), HTTP, beans, MVC, JDBC, γλώσσα παραστάσεων JSP 2.0· επίσης πραγματοποιείται λεπτομερής αναφορά σε μερικά από τα πιο διαδεδομένα συστήματα βάσεων δεδομένων (MySQL, Oracle9i, Microsoft Access).
Μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν μοναδικό αυτόν τον πρακτικό οδηγό χρήσης της πλατφόρμας Java 2, για εφαρμογές και δυναμικές τοποθεσίες, είναι τα εξής:
- Ακολουθεί τη λογική ξεκάθαρων, βήμα προς βήμα, οδηγιών.
- Είναι πλήρως ενημερωμένος και καλύπτει τις τελευταίες προδιαγραφές για μικροϋπηρεσίες (servlets 2.4) και σελίδες JSP (JSP 2.0).
- Περιέχει εκατοντάδες πραγματικά παραδείγματα, πλήρως τεκμηριωμένα.
- Παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για τους διακομιστές Apache Tomcat, Macromedia JRun και Caucho Resin.

24χ17 εκ., 728 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
Άλλα πρόσωπα: Δημήτρης Τσιλογιάννης (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-461-001-3
ISBN (10ψήφιο): 960-461-001-5
Βάρος: 1.353 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
49.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

36.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Larry Brown εργάζεται στο Αμερικάνικο Ναυτικό ως Senior Network Engineer and Oracle DBA (NSWCCD), όπου εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και τελική εφαρμογή λύσεων για δίκτυα και Internet σε επιχειρησιακό περιβάλλον. Είναι επίσης μέλος του διδακτικού προσωπικού της Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο John Hopkins, όπου διδάσκει προγραμματισμό για διακομιστές, κατανεμημένο προγραμματισμό Ιστού, και ανάπτυξη διασύνδεσης χρήστη σε Java για το πρόγραμμα αποφοίτων.

Hall, Marty
Ο Marty Hall είναι πρόεδρος της coreservlets.com, Inc., μιας μικρής εταιρείας η οποία προσφέρει εκπαιδευτικές σειρές μαθημάτων και συμβουλευτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με την τεχνολογία Java σε διακομιστές. Διδάσκει επίσης προγραμματισμό Java και Web στο Πανεπιστήμιο John Hopkins, στο τμήμα αποφοίτων της Επιστήμης Υπολογιστών, όπου διευθύνει τα τμήματα Distributed Computing και Web Technology. Ο Marty είναι συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.