Η βίβλος των κρανίων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η βίβλος των κρανίων

Robert Silverberg

15.00€ -10% 13.50€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789608135147

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2006

  • Εκδότης

    Parsec

Κάπου μέσα στην έρημο της Αριζόνα, υπάρχει ένα μέρος που ονομάζεται Οίκος των Κρανίων. Εκεί, μια πανάρχαια αδελφότητα περιφρουρεί ένα κρυφό μυστικό. Έχει γραφτεί πως όποιος φτάσει ως εκεί με καθαρή καρδιά, θα αποκτήσει το δώρο της αιώνιας ζωής. Τέσσερις δύσπιστοι φοιτητές, κουβαλώντας ο καθένας από ένα σκοτεινό μυστικό, δημιουργούν μια ομάδα για να επισκεφτούν μαζί την αδελφότητα: Ιλάι, ο διανοούμενος, Νεντ, ο ποιητής, Όλιβερ, ο αθλητής, και Τίμοθι, το καλοζωισμένο πλουσιόπαιδο. Όμως η αθανασία έχει ένα τρομερό τίμημα. Δύο απ΄ αυτούς θα ζήσουν αιώνια, μόνο αν οι δύο πεθάνουν - ο ένας πρέπει να αυτοκτονήσει οικιοθελώς... κι ο άλλος θα πρέπει να θυσιαστεί από τους επιζήσαντες.
Θωμάς Π. Μαστακούρης

Θωμάς Π. Μαστακούρης (Μεταφραστής)

Ο Θωμάς Π. Μαστακούρης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι δικηγόρος, συγγραφέας και μεταφραστής. Έχει συγγράψει και εκδώσει πολλά βιβλία και περισσότερα από σαράντα διηγήματα, κυρίως στο χώρο της ηρωικής και επιστημονικής φαντασίας. Έχει συνεργαστεί με πολλούς εκδοτικούς οίκους ως μεταφραστής και επιμελητής εκδόσεων, με ειδίκευση στο χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού, έχοντας περισσότερες από 240 μεταφράσεις βιβλίων και δοκιμίων στο ενεργητικό του. Έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα και δοκίμια, και έχει συμμετάσχει σε πολλά συλλογικά βιβλία.


Robert Silverberg

Robert Silverberg (Συγγραφέας)

Ο Robert Silverberg γεννήθηκε το 1935 στη Νέα Υόρκη και ανήκει στην κατηγορία των "μεγάλων" της επιστημονικής φαντασίας. Μπήκε στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας από 14 χρονών, όταν ξεκίνησε μόνος του ένα περιοδικό "φανζίν" με τίτλο "Το διαστημόπλοιο". Η πρώτη του επαγγελματική δημοσίευση έγινε το 1954 στο περιοδικό Nebula Science Fiction με το διήγημα "Ο πλανήτης της Γοργόνας" και από τότε θεωρήθηκε παιδί θαύμα της Ε.Φ. Χρησιμοποίησε τα παραδοσιακά σύμβολα στην επιστημονική φαντασία όπως το ταξίδι στο χρόνο, τους εξωγήινους, την υπερ-εξελιγμένη επιστήμη κ.α. Κάτω από τους μύθους του όμως διακρίνει κανείς την ανικανότητα του ανθρώπου να επικοινωνήσει με τον εαυτό του, με το συνάνθρωπό του και το Θεό. Η υπαρξιακή απελπισία συνεχίζει να τον βασανίζει σε όλο σχεδόν το έργο του. Τιμήθηκε με τα βραβεία Hugo και Nebula.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
371
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.445 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση