Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στη διαχείριση τεχνολογικών καινοτομιών
(Από την τεχνολογική στρατηγική ως την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών μέσω καινοτομικών ιδεών)
Συγγραφέας:   Γεώργιος Σ. Σπαής


Offer
Τα τελευταία 40 χρόνια, η εισαγωγή νέων προϊόντων και διαδικασιών που περικλείουν την τεχνολογική καινοτομία αποτελεί κοινό τόπο. Εφ΄ όσον η τεχνολογία χρησιμοποιείται ως βάση για τον "ανταγωνισμό μέσω της καινοτομίας", οι επιχειρήσεις -ανεξάρτητα από το μέγεθός τους- πρέπει να αναπτύξουν στρατηγικές που να συνδέουν τους εταιρικούς και τους οργανωσιακούς στόχους με το τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο στο πλαίσιο της πολιτικής καινοτομίας. Το βιβλίο θα σας εξοπλίσει με ένα ισχυρό εννοιολογικό υπόβαθρο για την κατανόηση της δυναμικής διαδικασίας της τεχνολογικής καινοτομίας και των επιπτώσεών της στις αποφάσεις οργανισμών κάθε είδους.
Θα βρείτε μελέτες περιπτώσεων, μαρτυρίες, παραδείγματα από το χώρο των Επιχειρήσεων ΜΜΕ και μεταφορών, τηλεπικοινωνιών, καταναλωτικών προϊόντων, αλλά και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών (Οργανισμοί Κοινής Οφελείας, Αθλητικοί και Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί).
Στο τέλος του βιβλίου παρουσιάζονται ενδεικτικά ορισμένα κείμενα από την τρέχουσα αρθρογραφία που στοχεύουν στην ανάδειξη διαφόρων οπτικών του προβλήματος της κάμψης στην επιχειρηματικότητα, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη ιδεών και την προώθηση καινοτομιών.


Σημείωση: Πρόλογος: Βασίλης Ν. Κέφης.

24χ17 εκ., 194 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Επιστημονική Βιβλιοθήκη
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 600.4 (Τεχνολογία - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
ISBN: 978-960-218-503-2
ISBN (10ψήφιο): 960-218-503-1
Βάρος: 0.25 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
17.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γεώργιος Σ. Σπαής είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει διδάξει σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Το ερευνητικό έργο του έχει δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως: Journal of Strategic Marketing, Journal of Business Case Studies, International Electronic Journal for Leadership in Learning, Journal of Financial Services Marketing, Journal of Korean Academy of Marketing Science και Journal of Database Marketing and Customer Strategy Management. Συνεργάζεται με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ως Επιστήμονας Δημιουργός και ως ειδικός στη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού. Είναι μέλος της Αμερικανικής, Ευρωπαϊκής, Βρετανικής και Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.