Ροζ μπλε
zoom in
11.21€ -10% 10.09€

Ο Νικηφόρος έχει μια στεναχώρια που την κουβαλάει στο μυαλό του όλη μέρα. Κάτι στριφογυρίζει στο μυαλό του και δεν τον αφήνει να ησυχάσει. Να ήταν ο χθεσινός καυγάς της μαμάς και του μπαμπά; Να ήταν που δεν κοιμήθηκε καλά χθες το βράδυ; «Ε. . . ένα καβγαδάκι ήταν, πάει, πέρασε», λέει, συνεχώς στον εαυτό του. Μέχρι που οι γονείς του, του ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν διαζύγιο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Νίκος Βασιλειάδης (Εικονογράφος)

Ο Νίκος Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε γραφιστική στο ιδιωτικό Τ.Ε.Λ. ΠΛΑΚΑ, ενώ το 2003 αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Ασχολείται με την εικονογράφηση παραμυθιών από το 2001 και έχει εικονογραφήσει συνολικά έξι παραμύθια. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες για τη δημιουργία τηλεοπτικών σποτ και ντοκιμαντέρ. Το 2007 συμμετείχε με ένα έργο σε ομαδική έκθεση στη ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου από το 2006.

Καίτη Ι. Τοπάλη (Υπεύθυνος Υποσειράς)


Όλγα Ιωαννίδου

Όλγα Ιωαννίδου (Συγγραφέας)

Η Όλγα Ιωαννίδου αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε ως κοινωνιολόγος στη μέση εκπαίδευση κοντά στα μεγάλα παιδιά. Τα μικρούλια όμως ήταν η αδυναμία της. Σπούδασε νηπιαγωγός, παίρνοντας παράλληλα μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού, δραματοποίησης παραμυθιού και μουσικοκινητικής αγωγής για τρία συνεχή χρόνια. Έλαβε μέρος σε παιδικά συνέδρια και ημερίδες ως εισηγήτρια θεμάτων και ως σύνεδρος. Επίσης, έχουν δημοσιευτεί άρθρα της σε περιοδικά σχετικά με το παιδί. Εργάζεται ως νηπιαγωγός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση αρκετά χρόνια. Σήμερα είναι αποσπασμένη στη μετεκπαίδευση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
28x22
Βάρος:
0.312 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση