Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανατομία του μυοσκελετικού συστήματος
(Οστελογία, αρθρολογία, μυολογία, ινώδης ιστός, νευρολογία, αγγειολογία, μορφολογία-τοπογραφία: Κεφαλή και κορμός)
Συγγραφέας:   Michel Dufour


Ανατομία του μυοσκελετικού συστήματος

Η Ανατομία είναι το θεμέλιο της πρακτικής γνώσης του ανθρώπινου σώματος: στην Ανατομία θα στηριχθούν η κλινική εξέταση, η ψηλάφηση, και η κατανόηση των φυσιολογικών και παθολογικών διεργασιών.
Με το βιβλίο τούτο παρέχεται ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο που τονίζει κατ΄ εξοχήν την κατανόηση και την σκοπιμότητα της γνώσης.
Η παιδαγωγική του συγκρότηση θα διευκολύνει την πρόσκτηση των γνώσεων:
- Ο συγγραφέας δημιούργησε πάνω από 600 έγχρωμες εικόνες, όλες πλάι πλάι με το κείμενο, σύμφωνα με μια πρωτότυπη προσέγγιση που προσφέρει την πρωταρχική πληροφορία λειτουργικά και απλά.
- Η δομή του κειμένου και των κεφαλαίων -κείμενα με απλή και συστηματική μορφή· συνθετικοί πίνακες-ευνοούν την λογική απομνημόνευση.
- Για κάθε ανατομικό μόριο παρέχονται ψηλαφητικές, παθολογικές και μηχανικές ενδείξεις που επιτρέπουν την εμπέδωση των γνώσεων και υπογραμμίζουν την πρακτική σκοπιά.
Αυτό το βιβλίο αναφοράς προσφέρει στον αναγνώστη την πλήρη ανατομία της κεφαλής και του κορμού:
- Οστεολογία
- Αρθρολογία
- Μυολογία
- Περιτονίες
- Νευρολογία
- Αγγειολογία
- Μορφολογία, Τοπογραφία.
Εμπλουτισμένο με την δυνατότητα αυτοβαθμολόγησης μέσω ερωτήσεων ανασκόπησης, με φωτογραφίες ανατομών και με συνθετικούς τοπογραφικούς πίνακες παρμένους από τον διάσημο άτλαντα του Frank Netter.
Είναι ίσως το πρώτο βιβλίο που γράφεται λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο του προγράμματος ανατομίας των σχολών κινησιοθεραπείας, κατ΄ αρχήν απευθύνεται σε αυτή την ειδικότητα, αλλά επίσης αφορά σε όλους τους φοιτητές που ασχολούνται με την Ανατομία του Μυοσκελετικού Συστήματος καθώς και στους κινησιο-θεραπευτές και ιατρούς, που θα βρουν εδώ ένα εγχειρίδιο στο οποίο μπορούν να ανατρέξουν με ευκολία.


29χ21 εκ., 369 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 3
Ταξινόμιση DDC: 611 (Ανατομία, Ανθρώπινη)
Άλλα πρόσωπα: Γιάννης Σιατίτσας (Επιμελητής) , Κωνσταντίνος Γ. Βλάσης (Μεταφραστής) , Μαρία Καφετζή (Μεταφραστής) , Γεωργία Χρόνη (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-399-426-8
ISBN (10ψήφιο): 960-399-426-Χ
Βάρος: 1.213 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
90.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

80.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Michel Dufour, διευθυντής φυσιοθεραπευτής, διπλωματούχος ανατομίας και εμβιομηχανικής, είναι υπεύθυνος διδασκαλίας της Ανατομίας στην ΕFΟΜ και στην ΕΝΚRΕ στο Παρίσι. Διδάσκει επίσης Ανατομία σε άλλες σχολές καθώς και στον ΡCΕΜ στην Σχολή Ιατρικής του Βobigny.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.